Focus
Ciężki modek do zgryzienia

Ogólnie bez niego DBNao nie byłoby takie, jakim jest i mam nadzieję, że długo takie będzie. Wiem Focusa ocenię na jakieś 20-21 lat. O i bym zapomniał - świetny jesteś w snookera. Wygrać z Tobą to zaszczyt

Avensus
No to czas na drugiego modka. Na forum do niedawna bardzo aktywny, jak te Indonezxyjskie wuklany

Gotenks ._.
Cóż.... Fajnie się prezentuje nasz admin na tle forum. Posiada bardzo dużą wiedzę z Dragon Balla, która przekłaa się chociażby w słynnym quizie, jak i w innych tematach. Wie też co nieco o innych tytułach anime. Jednak ostatnio najwięcej go widać w Ustępie, w którym wiedzie prym.
Jest typem luźnego faceta, który potrafi nawet sam z siebie się śmiać, lama

Kakarrot
Ostatnio na forum jest aktywny. Jego wypowiedzi są bardzi treściwe i bogate w cenne informacje. Tutaj zgodzę się z Focusem, że jest zbyt mało aktywny w Hyde Parku, gdzie jest wiele ciekawych tematów poświęconych życiu doczesnemu. No, ale poczekamy, zobaczymy. Kakarrot według mnie jest osobą bez zarzutów, ale też ma jedną wadę. Nie widzę tylko poczucia humoru.....,co by na pewno [ ort! ] lepiej wpłynęło na jego osobę. Prywatnie jest spoko gościem, z którym także można pogoadać na wiele tematów. A także pograć w snookera. Wiek: Hmm dam tu propozycję 19 lat, oczywiście po postach sądząc.
Old Shatterhand ( po prostu [ ort! ] Old

Jako osoba jest inteligentny, potrafi mądrze pisać na wiele tematów. Czasami jest uszczypliwy i nie chce dać za wygraną, szukając każdej możliwej deski ratunku, aby dowieść swojej racji, co nie zawsze wychodzi mu na rękę. Poza tym Old jest świetnym kompanem, z którym można luźnie pogadać. Najważniejsze jest to, że zawsze służy pomocą. Nie na darmo został wybrany na lidera Klana Shimazu. Co do wieku ( chciałbyś te 57 , co?

Bloody Angel
Hehe, pierwsza dziewczyna. Jako osoba na forum jest niezwykle wesoła, widzę , że nie lubi zbytnio kłótni, anie sprzeczek z innymi użytkownikami. No, może oprócz Daichiego, z którym prawie bez przerwy się prztykają w Ustępie

Filippo
Hyhy na Ciebiue też przyszła kolej, koleżko

Daichi
Osoba bardzo wygadana. Poza Ustępem nie jestem typem spamera. Natomiast o Ustępie nie będę już wspominał

R4zeil
Osobnik posiadający sporą wiedzę na temat DB, jak i wielu innyc hanime. Dużo udziela się na forum. Jego posty nie sa zbyt długie, za to bogate w treści, za to Cię cenię. To tyle jeżeli chodzi na temat aktywności na forum. Ogólnie nie jesteś zły, ale często wypominaz innym ich wpadki, choćby niedoczytanie, np. u mnie, co czasami mnie irytuje. Wiek: dam 20 lat.
To tyle na dzisiaj, mam nadzieję, że nikogo nie obraziłem