Daniel333 napisał(a):co myślicie o Siłowni i używkach
Jestem przeciwny używkom, nie mam zamiaru dawać sobie w żyłę.
1.Jaki masz typ budowy?
2.Czy ćwiczysz wszystkie grupy mięśni (jeśli nie robisz i nie masz zamiaru robić niczego poza klatą i bicepsem to lepiej sobie odpuść)
3.Jaką prowadzisz dietę?
4.Jak często ćwiczysz?
Nad szkodliwością można sporo polemizować, podniecający się młody paker z osiedlowej siłowni zwykle bierze 5x dawkę. Zapewne również nie prowadzi odpowiedniej diety, która jest najważniejsza. Jeżeli nie przejmujesz się tym, zacznij. Mniejsze znaczenie, aczkolwiek ważne ma trening. A najmniejsze mają suplementy, które jak nazwa
wskazuje mają być tylko dodatkiem i to też odpowiednio stosowanym tj. dawki, rodzaj odżywki, czas ich spożywania. Jeżeli chcesz przytyć, zrezygnuj z odżywek białkowych, skup się na węglowodanach. W diecie również.
Jeżeli nie przerywasz wspomagania się odżywkami, rób przerwy. I nie zdziw się, że po odstawieniu efekt może odejść, może nie w całości, ale po części tak.
A co sądzę o siłowni? Super sprawa, dzięki niej pozbyłem się migren i bóli serca. A o odżywkach powiem tyle, że zanim zacznie się je brać, trzeba się na tym trochę znać. CLA nigdy nie brałem i nie muszę nawet, jeśli myślałeś kiedyś nad HMB, to nie ruszaj, nikomu kogo znam nie pomagało. Zresztą wśród ludzi też nie ma najlepszej opinii.
Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD