1. Wolverine- niezwykła szybkość, zwinność, szkielet z adamentium i możliwość leczenia ran, a także uodparnianie się na wirusy czynią go niezwykłym bohaterem, który potrafi odpowiednio wykorystywać swoje zdolności i dlatego też znajduję się on na czele mojego rankingu
2. Spider-Man- zręczny i nadnaturalnie silny człowiek o mocy pająka, który go ugryzł zasługuje na miano super bohatera. Człowiek- pająk wykorzystuje swe moce [czyli między innymi prędkość, zwinność, zmysł pająka, który potrafi przewidzieć nadchodzące niebezpieczeństwo i możliwość wytwarzania(patrz film)/produkowania(patrz komiks)] do obrony ludzi przed szerzącym się złem
3. The Punisher- silny i mądry żołnierz, któremu zabito rodzinę. Karze teraz ludzi za złe czyny. Wymierza im sprawiedliwość na swój sposób- zabijając! Mroczna i tajemnicza postać, która przede wszystkim broni niewinnych i słabych przed korupcją i panoszącym się złem.
4. Venom- znany kiedyś jako Eddy Brock. Swoją siłę uzyskał dzięki niezwykłemu kamieniowi, a mianowicie Prometeum X, który wytwarzał do pewnego momentu tkankę organiczną, która potrafiła sama się poruszać, myśleć i czuć. Mogła także połączyć się z danym osobnikiem tworząc proces symbiozy. Czy w przypadku Eddiego był on korzystny oceńcie sami. Obaj nienawidzą Spider-Man'a aka Peter'a Parkera. Jako jedni z nielicznych znają prawdziwą tożsamość człowieka-pająka. Silny osobnik, który potrafi manipulować ludźmi i wywołać u nich duży strach, próbuje zabić swego wroga na wszelkie możliwe sposoby.
5. Human Torch- aka Człowiek Pochodnia aka Johny Strom. Członek (