a waszym zdaniem??
 a waszym zdaniem?? 

a waszym zdaniem??
 a waszym zdaniem?? 

brolly mial najlepsze, cale biale bez niczego w srodku ;] super

). To są najpiękniejsze oczy w Dragon Ballu
 ). To są najpiękniejsze oczy w Dragon Ballu 

Szczególnie fajnie wyglądały u Bebi Vegety drugiej formy i Golden Oozaru Bebi Vegety
 Szczególnie fajnie wyglądały u Bebi Vegety drugiej formy i Golden Oozaru Bebi Vegety  Lista moich ulubionych gał:
 Lista moich ulubionych gał:
 )
 )
Nom Brolly to było prawdziwe monstrum, szkoda że było po stronie zła. Ciekaw jestem co by było jakby umieścili Brollego jako postać dobrą :p
 Nie wiem, czy tym razem Goku udałoby się ocalić galaktykę
 Nie wiem, czy tym razem Goku udałoby się ocalić galaktykę 

Mnie najbardziej podobały się oczy cyborgów, (jak można przeczytać w dziale "oczy") "cyborgi mają piękne oczy" szczególnie jeżeli chodzi o C17
  Mnie najbardziej podobały się oczy cyborgów, (jak można przeczytać w dziale "oczy") "cyborgi mają piękne oczy" szczególnie jeżeli chodzi o C17  Do tego dorzuce jeszcze oczy Trunks'a, nic dodać nic ująć zresztą sami zobaczcie to spojrzenie (w dziale "oczy"- znowu się powtarzam
  Do tego dorzuce jeszcze oczy Trunks'a, nic dodać nic ująć zresztą sami zobaczcie to spojrzenie (w dziale "oczy"- znowu się powtarzam   )
 ) 

) i posiadały jakis taki "błysk"
 ) i posiadały jakis taki "błysk"  

)
 )

songo podczs ssj3 to spojrzenie pewnego siebie wojownika i brak brwi który jakby podkreśla to jeszcze

byly zielone (moj ulubiony kolor )

songo podczs ssj3 to spojrzenie pewnego siebie wojownika i brak brwi który jakby podkreśla to jeszcze

byly zielone (moj ulubiony kolor )