Piechu napisał(a):
No wiesz kwestia gustu... Zmień sweter, paski już są nie modne
Zmień sweter, paski już są nie modne
hehe .. blondynkom ^^"
pokaż swoją fotkę lepiej a nie mówisz ;p
Oj wyobraźnie to ja mam, widzę Cię oczyma wyobraźni , no pokaż fotkę
no pokaż fotkę, nie będziemy się śmiać
no chyba, nie jest tak źle co?
Czyżbyś miał coś do blondynek czy nie podoba Ci się ten 'byk'?
No cóż... w temacie nie pisało, że fotka jest konieczna xP
Cię nie spodka ;p
o może lepiej zostawię Cię z Twoją wyobraźnią - przynajmniej rozczarowanie Cię nie spodka ;p
Jasne... nie będziecie się śmiać, ale będziecie pękać ze śmiechu xD
'Aż' tak źle nie jest <chyba>, ale nie mnie to oceniać...
Ty nie musisz oceniać, my ocenimy, a kto wie, może wygrasz jakoś nagrodę na przykład, randkę z naszym Adminem.
Piechu napisał(a):
Ty nie musisz oceniać, my ocenimy, a kto wie, może wygrasz jakoś nagrodę na przykład, randkę z naszym Adminem.
To miała być nagroda, a nie przekleństwo ...
Ja równiez jestem za tym, byśmy mogli się zapoznać z Twoim zdjątkiem, nim spróbujemy ocenić^^
villarica napisał(a):
Cię nie spodka ;p
za dużo książek :p
Tak łatwo się nie wykręcisz, ma być fota, bo jak nie, to naśle na ciebie Gota, z Muminkami, więc jak ?
A uważasz że jest z czego ?
Ja równiez jestem za tym, byśmy mogli się zapoznać z Twoim zdjątkiem, nim spróbujemy ocenić^^
Piechu napisał(a):
Hmm... kusząca propozycja, muszę poważnie ją rozważyć... hmmm... <a może admin się pokaże xP bo chyba jego foty tu nie ma xD
| W bikini to może nie tym razem ;p xD
Spoko może być toples, jak mniemam, żaden z chłopaków, nie będzie oponował.
Ale wiesz, jest jeden problem, jak by to ująć, nasz kochany Admin, jest no wiesz
Focus napisał(a):
Jak każdy król wszystkich gejów
Piechu napisał(a):
To miała być nagroda, a nie przekleństwo ...
http://img357.imageshack.us/img357/4899/lolim0.jpg
Btw. Bartek jako przedstawiciel płci pięknej nie wyśmieję twojego zdjęcia hihihi ^^
A że lubie jak ludzie się śmieją (nawet ze mnie) to dałem je na forum .