Jemu nie napisze, bo wie, że jego mózg już dawno wyłączył procesy myślowe. Za to zwrócił się do ciebie z ostatkami nadziei, że zrozumiesz. Wazon to pospolity głupek bez zdolności samonaprawczej, ale nie czuj się od niego lepsza. Masz problem ze zrozumieniem podstawowych zasad kultury osobistej, więc się nie dziw, że nawet Wazon ci próbuje ciskać. Rościsz sobie prawo do określonego traktowania innych ludzi, gdy ci ciebie również tak traktują. To tak nie działa. Można zrozumieć emocje, kiedy ktoś daje komuś w mordę, bo został do tego sprowokowany i ewentualnie mu za to odpuścić część kary. Warunkowo. Ty zaś nie dość, że robisz to świadomie to jeszcze przekraczasz pewną linię. Za nazwanie cię głupkiem odpowiadasz sukami, gównami, kutwami. Naśmiewanie się ze zdrowotnych defektów (i to nie takich jak plamy na nogach tylko takich, które klasyfikują człowieka jako niepełnosprawnego) to coś więcej niż nękanie nielubianym imienia. Za komentarze niepochlebne o twojej urodzie odpowiadasz jeszcze bardziej niepochelbnymi w dodatku przekształcając nicki innych tak, by kojarzyły się z gównem. Do tego jeszcze nie doszło, ale biorąc pod uwagę łatwość z jaką posługujesz się słowem "nienawidzić", jesteś pewnie zdolna do tego, by życzyć innym śmierci. Masz poważny problem z ocenieniem wagi przewinien innych wobec ciebie i z wybraniem właściwej reakcji. Życie nie składa się tylko z komplementów i radości, a już tym bardziej dorosłe życie. Jeśli masz problem z zaakceptowaniem tego, że ktoś cię nie lubi, może być złośliwy to się opanuj i zacznij ważyć słowa i czyny, wyloguj z forum albo rób tak dalej, ale wtedy nie dziw się, że nikt prócz mało wymagającego Ujia i grupki wrażliwych znajomych z forum nie traktuje cię poważnie. Regulamin forum to taki rodzaj prawa prywatnego, które Madao, jako właściciel, ustanowił, żeby tu panował porządek. Regulamin mówi to i owo, można się z nim zgadzać albo uważać za ostry, za łagodny, za niespójny, miejscami nawet za absurdalny. Na dzień dzisiejszy jednak, nie zauważyłem, by dopuszczał on użytkowników do uprawiania samowolki, gdy ten stwierdzi, że ktoś mu robi coś wbrew jego woli, uczuciom i jemu na szkodę. Łamanie regulaminu to łamanie regulaminu, chamstwo jest chamstwem, wulgi wulgami, obelga obelgą i niewiele zmienia fakt, że ja, że Mart, że Cyceron, że Endzik, że Wazon cię zdenerwował. Ty zaś nie dość, że się unosisz o wiele wyżej niż tego wymaga poziom wszelkich win innych w twoją stronę, to jeszcze zapowiadasz, że to się nie zmieni i dalej będziesz to robić. Regulamin jest po to, żeby nie było samowolki i wzajemnego przekrzywkiwania się, tylko po to by szybko zareagować. Ludzie w Europie doszli do tego poziomu rozwoju ponad 2 tysiące lat temu, ale ty chyba nadal tego nie rozumiesz.
Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD