moja matka wlatuje do pokoju "co sie stalo??" "bo..bo..bo on nie chce wrocic na ziemie" i w ryk]

. Heh, ale jeśli mam podać moment ,który wywołał u mnie smutek to hmmm, na pewno [ ort! ] też koniec GT, śmierć Goku na Cell Game i późniejsze cierpienie Gohana  i oczywiście poświęcenie Majin Vegety (niezapomniana chwila
 . Heh, ale jeśli mam podać moment ,który wywołał u mnie smutek to hmmm, na pewno [ ort! ] też koniec GT, śmierć Goku na Cell Game i późniejsze cierpienie Gohana  i oczywiście poświęcenie Majin Vegety (niezapomniana chwila  )
 ) 

... ale tak naprawde to... ten czyn też byl dobry trenowal 7 lat, po to zeby poswiecic sie dla rodziny , ale nie przewidział ze jego smierc idze na marne
 ... ale tak naprawde to... ten czyn też byl dobry trenowal 7 lat, po to zeby poswiecic sie dla rodziny , ale nie przewidział ze jego smierc idze na marne 

I jeszcze jak piccolo uraowal gohana i oczywiscie jak byl koneic dragona, i jeszcze jak gohan zaminiel sie w ssj2
 I jeszcze jak piccolo uraowal gohana i oczywiscie jak byl koneic dragona, i jeszcze jak gohan zaminiel sie w ssj2 

Wszystko mi się przypomniało, tak mi było smutno, ehh... ten dragon baal
 Wszystko mi się przypomniało, tak mi było smutno, ehh... ten dragon baal 

stracilismy rachube rozeznania i sie rozpisalismy na inny temat. Potem wpadnie gotenks wsciekly osiagnie ultra ssj3
 nie zartuj sobie, bo pojdzie nieco w przysłosc i sie z mieni w Ultra Golden SSJ4 i niedosc ze wszystko skasuje to ci zacznie wrzucac
 nie zartuj sobie, bo pojdzie nieco w przysłosc i sie z mieni w Ultra Golden SSJ4 i niedosc ze wszystko skasuje to ci zacznie wrzucac  ze zostałes Modem a jaki przykład dajesz: P a tedy mi łeb ukreci
 ze zostałes Modem a jaki przykład dajesz: P a tedy mi łeb ukreci 

bo faktycznie tak moze zrobic. wracamy do tematu
 bo faktycznie tak moze zrobic. wracamy do tematu