Vegeta jak zwykle ech
, czyli podkręcanie poziomu siły ciąg dalszy bo pewnie nie dodali go tak sobie , chociaż może się mylę
Alkis napisał(a):Myślisz? Ja myślę, że Vidro po prostu zniknie/zostanie odesłana do siebie przez Ágios, tyle z mariażu.Biedny Yamcha na koniec i tak dostanie w dupę od tej laski
No dobra może nie w dupę ale i tak został z niczym, bo jak na standardy innych ras jego wybranka jest nieletnia więc i tak przypał xD.
Shounen napisał(a):I daje to coś?Ja sam je blokuję na Japonię, dodając na końcu specjalną wstawkę, podobnie jak robi to kanał udostępniający z angielskimi napisami
Ja sam je blokuję na Japonię, dodając na końcu specjalną wstawkę, podobnie jak robi to kanał udostępniający z angielskimi napisami
No dobra może nie w dupę ale i tak został z niczym, bo jak na standardy innych ras jego wybranka jest nieletnia więc i tak przypał xD.
Szansa nadal jest, tylko nieprędko
Nozawa w tym odcinku brzmiała super-cudnie. Zastanawia mnie, czy oni te kwestie nagrywają na bieżąco czy już mają jakiś plan i np. z półrocznym wyprzedzeniem to robią większymi „paczkami” kwestii.
najnowsza saga anime w SDBH ma być podobno robiona w cgi, z jednej strony jakość Super Hero to to nie będzie z drugiej w końcu ta seria pozbędzie się zbędnego balastu w postaci Yamamuro jako character designera.
Ten Majin Ozotto to taki kuzyn Buu ?