jak najbardziej. Z tych niezapomnianych ludzi jest dla mnie jednym z ważniejszych.
 jak najbardziej. Z tych niezapomnianych ludzi jest dla mnie jednym z ważniejszych. 

legenda i klasa sama w sobie,do tego jeszcze Pele w piłce nożnej i Michael Johnson w lekkiej atletyce,to co koles biegal to bylo zamocne
 legenda i klasa sama w sobie,do tego jeszcze Pele w piłce nożnej i Michael Johnson w lekkiej atletyce,to co koles biegal to bylo zamocne 

Ja sądze ze Bruce Lee jest najwieksza legenda sportu. Byl niesamowity w sztukach walki sam ogladam filmy z nim w roli glownej.

.Mam nawet nagrane to na kasetach.
.Mam nawet nagrane to na kasetach. 

,może nawe kilkia innych osób ale nie chce ich dziś wymieniać jeszcze warto wspomnieć o the bitels, tylko nie wiem [ ort! ] jak sie to pisze
 ,może nawe kilkia innych osób ale nie chce ich dziś wymieniać jeszcze warto wspomnieć o the bitels, tylko nie wiem [ ort! ] jak sie to pisze 

dla mnie oczywiście Akira Toriyama ,może nawe kilkia innych osób ale nie chce ich dziś wymieniać jeszcze warto wspomnieć o the bitels, tylko nie wiem [ ort! ] jak sie to pisze

kto by nie znał...
 kto by nie znał... 

)oraz walki ze zwierzętami tj.z bykami(chciał także zmierzyć z tygrysem ale rząd kraju w którym sie znajdował nie zezwolił mu na to) tak powstało Karate Kyokushin przez niego założone
 )oraz walki ze zwierzętami tj.z bykami(chciał także zmierzyć z tygrysem ale rząd kraju w którym sie znajdował nie zezwolił mu na to) tak powstało Karate Kyokushin przez niego założone

pochwalić mistrza za jego nadwzyczajną wiedzę na temat sztuk walki oraz ludzi-legend. Naprawdę, ten facet ma ogromny potencjał wiedzy i tylko mu go pozazdrościć.
 ale do tego ogromu sporo jeszcze brakuje.
 ale do tego ogromu sporo jeszcze brakuje.