Forum Dragon Ball Nao

» Batman: Rycerz Gotham / Batman: Gotham Night (2008)

Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.334
Plusy: 27
Wiem ze to dziwne wyjezdzac w tych tematach z batmanem ale to prawda, jest to anime w rezyserii Shoujirou Nishimi i Hiroshi Morioka.Film składa się z sześciu osobnych historii. Obrońca Gotham tym razem musi m.in. uratować komisarza Gordona (który jest celem dla płatnego zabójcy), zmierzyć się z Killer Crock'iem oraz skorzystać z pomocy... najmłodszych mieszkańców miasta.

Powiem tylko jedno - warto obejrzeć. Są gorsze i lepsze odcinki, ale każdy z nich (no możne prócz 1) zawiera jakiś tam ciekawy motyw.Najlepsza animacja z Batmanem od czasu Mask of Phantasm.Od strony technicznej rewelacja,fantastyczne ujęcia Gotham City.W zasadzie jedyne do czego bym się przyczepił to chwilami wygląd kostiumu batmana i długość filmu,powinny być jeszcze przynajmniej ze 2 epizody. Ocena 7/10.

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.606
Plusy: 73
Obejrzałem. Podział na kilka różnych historii to taki sobie pomysł, myślę, że lepiej by było zrobić jedną dłuższą. Ale źle nie było, muzyka świetna i klimat jak należy.

Batman wyglądał trochę jak jakaś karykatura. A głos miał strasznie miękki, co też dawało kiepski efekt, ale to w japońskiej wersji językowej, a dopiero teraz widzę, że oryginalna jest angielska.

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT

Forum DB Nao » » » Batman: Rycerz Gotham / Batman: Gotham Night (2008)
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump