tronk21 Nameczanin Wiek: 35 Dni na forum: 1.963 Plusy: 1 Posty: 55 Skąd: Białystok
Po prostu przejrzałem każdą scenę w Dragon Ball Z, w której pojawił się jakiś żołnierz Freezy ze względu na zbroję Saiyańską w załączonym wycinku. Żaden nie miał takiego koloru skóry, co we fragmencie postaci. Chciałem przejść do Super, ale stwierdziłem po kresce we fragmencie, że został on ręcznie rysowany. Więc pomyślałem, że to nie może być Super. W końcu mi się przypomniało, że istnieje coś takiego jak odcinek specjalny o Bardocku. I reszta już z górki.
A teraz moja zagadka:
Nie wiem czy to niesamowicie łatwe czy niesamowicie trudne, ale pierwszy raz gram w tą grę, więc wybaczcie jak to będzie jakaś ekstrema.
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez tronk21: 03.05.2022, 22:23
Musashi Miyamoto autor posta nr 200000 Wiek: 32 Dni na forum: 3.731 Plusy: 2 Posty: 367 Skąd: Konserwatystan
Hardkorowy Sołtysu ジングル村?
(Dragon Ball odleciał do krainy wiecznych elektronów razem z dyskiem, więc jestem zmuszony strzelać )ドラゴンボールの秘密~神龍~ / Doragon Bōru no Himitsu ~Shénlóng~ = Tajemnica Smoczych Kul ~Dongfeng Peugeot Citroen~
Musashi Miyamoto autor posta nr 200000 Wiek: 32 Dni na forum: 3.731 Plusy: 2 Posty: 367 Skąd: Konserwatystan
tronk21 napisał(a):
Ciekaw jestem co teraz słynny Kojirō zada.
(postać jak postać, ale główną sztuką jest tu odgadnięcie źródła )
vegeta391 napisał(a):
[*] Nie gadaj, że nie miałeś kopii zapasowej i wszystko poszło weg?
Otóż miał miejsce event czysto kononowiczowski, więc po anime zostało jedynie sentymentalne wspomnienie ドラゴンボールの秘密~神龍~ / Doragon Bōru no Himitsu ~Shénlóng~ = Tajemnica Smoczych Kul ~Dongfeng Peugeot Citroen~