Forum Dragon Ball Nao

» Dragon Ball Release

florion Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō

Dni na forum: 6.276
Ostrzeżenia: 5
w internecie chodzą pogłoski że w ameryce ponieważ część fanów jest niezadowolona oprócz dragon ball remastered tworzy sie także nową serie która ma być na aspekt ratio 4:3 i nazwa ma nosić Dragon Ball Release, nie wiem czy to prawda jest czy nie, cała seria dragon ball ma być temu poddana czyli wszystkie 3 części od początku do końca, każda klatka obrazu ma być poddana automatycznej korekcji kolorów i zaostrzeń za pomocą nowych technologii zastosowanych w ich oprogramowaniu graficznym,obraz nie będzie z żadnej strony przycięty będzie pełna jakość, technika ta ma polegać na odkolorowaniu klatek tak żeby rysy same były i nowemu kolorowaniu ich a więc brzmi to nieźle znalazłem i skopiowałem 1 screen z tej rzekomo przyszłej serii, wygląda on raczej bardziej technicznie

A tu źródło :
Contrary to appearances what is said just before the release of Dragon Ball Z Remastered all the fans were convinced that this will total breakthrough in the renewal of the popular anime.
However, most viewers are discouraged after
see unstable in some sections of the paintings that are damaged and although Remastering regulated them up to their quality is average.
Also adopted a reluctant widescreen image, but the top bottom cages and were not able to be coupled to differ too much as a poorly graphics software at coping. Therefore, the 'Funimation Entertainment' plans to put a dot on the i.
This time anime Dragon Ball is to be created as a new law and that's thanks to new technologies is still developing graphical capabilities and equipment.
Colour technology is a breakthrough, after which the frame is black and white shapes are stored in one hundred percent.
Each frame is in turn subjected to such treatment and then the new color in the colors of what was before the surgery. In addition to improving the image stretch from the sides of the other cages and the top and the bottom will also be reviewed and then treated with conglomerated relevant frames.
Therefore, as a result of perfect quality there will be no need toop the image any party. The viewer will thus have the ability to see every detail on the screen from top to bottom and from side to side and without any even the smallest blemish.
The proposed name is Dragon Ball Release.
Correction of all three series include Dragon Ball not released any and all motion picture films and special for the full satisfaction.
Screen:
http://img10.imageshack.us/img10/9048/remastered4.png

jak widzicie obraz z boku ma być porzeszony i scalony z całością więc całe anime będzie JAK "NOWE"!!!
PROSZĘ O KOMENTARZE
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.598
Plusy: 73
A skąd wziąłeś ten tekst po angielsku? Wpisałem w google i zero. Pewnie jakiś bubel.

Niby obraz 4:3, ale ze screena wynika bardziej, że HD.

Nie wiem, nie bardzo mnie obchodzą amerykańskie dziwactwa, ale nie wydaje mi się, by po raz wtóry mieli wydawać DB.

A o Dragon Ball Kai chyba słyszałeś.

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.326
Plusy: 27
a to nie jest cos takiego, jak DB Remastered Edition?

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Dni na forum: 6.266
Plusy: 6
Moim zdaniem to po prostu bzdury kolejnego znudzonego ,,fana" db

[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"
florion Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō

zanim napiszesz słowo bzdury to chociaż przeczytaj wypowiedź mule albo wyjdź stąd
Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Dni na forum: 6.266
Plusy: 6
Jest sprawa jasna, nie będzie żadnych nowych serii DB. A co piszą, że powstanie to po prostu kłamią.

[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"
konto usunięte
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4

zanim napiszesz słowo bzdury to chociaż przeczytaj wypowiedź mule albo wyjdź stąd
eh człowieku ona ma swoje zdanie i to uszanuj. Może i ci się nie podoba ale jej nie obrażaj, i pamiętaj ona jest dziewczyną więc nie mów do nie "mule".

I pytanko - jest jakaś stronka z informacjami?
florion Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō

nie będe wam podawał strony na jakiej to znalazłem bo to niesprawiedliwe, oczy mnie aż bolały bo tyle godzin szperałem w necie, po męczących poszukiwaniach coś znalazłem daje na forum dragonball info które znalazłem a tu jeszcze zamiast dziękować za nowinę ze świata db dostaje jeszcze obrażalskie i niemiłe komentarze
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

Dni na forum: 6.589
Plusy: 4
Ostrzeżenia: 6
To nie trzeba było dziewczyny obrażać .
Co do tego DB,
florion napisał(a):
oprócz dragon ball remastered tworzy sie także nową serie
Florion odkąd zacząłem szperać po internecie w sprawie db obejrzałem już setki stron na prawie każdej jest informacja o DBAF i temu podobnych.
Powiem Ci szczerze, że ja nie wierze, że takie cos kiedyś powstanie.
Sam Akira powiedział, że zakończył już prace nad db.

florion napisał(a):
ie będe wam podawał strony na jakiej to znalazłem bo to niesprawiedliwe, oczy mnie aż bolały bo tyle godzin szperałem w necie, po męczących poszukiwaniach coś znalazłem
Jeżeli znalazłeś to jaki problem przekopiować link i wkleić go do tematu?
konto usunięte
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4

florion napisał(a):
nie będe wam podawał strony na jakiej to znalazłem bo to niesprawiedliwe, oczy mnie aż bolały bo tyle godzin szperałem w necie, po męczących poszukiwaniach coś znalazłem daje na forum dragonball info które znalazłem a tu jeszcze zamiast dziękować za nowinę ze świata db dostaje jeszcze obrażalskie i niemiłe komentarze
niemiłe komentarze... wiesz co nie rób z siebie kozła ofiarnego... Dajesz nam jakiś tekst który każdy może napisać a jak chcemy żebyś dał link strony to piszesz "nie nie bo ja się namęczyłem"... Jesteś nowy, nikt cię nie zna to trudno żebyśmy ci uwierzyli na słowo... a po tym co teraz napisałeś to ja już w to nie wierzę...
Dark Sky napisał(a):
Ale gry, film i DB KAI powstają więc... a to pewnie nie z ręki Akiry bo to anime nie manga...
Dark Sky napisał(a):
Jeżeli znalazłeś to jaki problem przekopiować link i wkleić go do tematu?
Dokładnie ...
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dark Sky napisał(a):
Sorry. Przeczytałeś chociaż ten tekst, albo chociaż pierwszy post po polsku? To jest zwykłe remastered, których parę już wyszło. I jaki to ma mieć niby związek z Akirą?

florion napisał(a):
nie będe wam podawał strony na jakiej to znalazłem bo to niesprawiedliwe
Ta. Coś jak - "a ja widziałem DBAF, ale Wam nie podam linków!"

Wpisałem tekst w google i zero. Wpisałem "Dragon Ball Release" w google i zero. Z czego można wnioskować, że to bzdura. A Ty to jeszcze powyższym postem jasno potwierdzasz ;]

Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.326
Plusy: 27

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
florion Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō

*Naoista napisał(a):
Wpisałem tekst w google i zero. Wpisałem "Dragon Ball Release" w google i zero. Z czego można wnioskować, że to bzdura. A Ty to jeszcze powyższym postem jasno potwierdzasz ;]
Google? Haha! Twój mózg ogranicza się tylko do google? myślisz że ja siedze 24 na dobe w google i szukam skoro jest setki innych i lepszych serwisów? nie

Za przykład dam ci Al Pacino. wpiszesz w google "Al Pacino operacja plastyczna" i nic a mimo tego jest masz : http://www.makemeheal.com/news/al-pacino-rob ... urgery/581

Tak samo mógłbym podać link do tego info co mówie ale nie, widze poza GOOGLE to ty świata nie widzisz nic nie ma. jeżeli w google nie ma to nigdzie nie ma hahahahha. NIE MA NIE MA tylko to powtarzać umiesz. nie ma nie było nie będzie. tylko to jedno.
konto usunięte
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4

dwa razy to napisałeś...
florion napisał(a):
Google? Haha! Twój mózg ogranicza się tylko do google?
Google to najlepsza przeglądarka, a jak tego twojego info trzeba szukać nie wiem na allegro to wielkie dzięki ale nie wierzę w takie głupoty...
florion napisał(a):
Za przykład dam ci Al Pacino. wpiszesz w google "Al Pacino operacja plastyczna" i nic a mimo tego jest masz : http://www.makemeheal.com/news/al-pacino-rob ... urgery/581
a co mnie al pacino... Poza tym jak mówisz że ta twoja przeglądarka jest boska to czemu szukałeś długo jak cholera? Czemu mówiłeś że ci gały wyłażą... to jestem ciekawy jaki to musiał być adres... www.afistnieje.pl ?
Eh widać to to kłamstwo i tyle ...
florion napisał(a):
Tak samo mógłbym podać link do tego info co mówie ale nie
jak nie podasz nam strony to po kiego tutaj w ogóle wszedłeś?
florion napisał(a):
widze poza GOOGLE to ty świata nie widzisz nic nie ma
To zdanie nie jest poprawnie napisane. I mówię jeszcze raz Google to największa i najlepsza przeglądarka...
florion napisał(a):
NIE MA NIE MA tylko to powtarzać umiesz
ależ ty jesteś spostrzegawczy, on ani razu nie użył określenia "NIE MA" Więc nie wciskaj kitów...
florion napisał(a):
nie ma nie było nie będzie. tylko to jedno.
aha czyli przyznajesz że nie ma tak?

I z szacunkiem do naszego Admina!
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Nie podajesz linku, który pewnie nie istnieje, to temat zamykam, bo nie ma potrzeby rozprzestrzeniania wyimaginowanych bzdur.
Zmienisz zdanie, to zapraszam na PW.

Forum DB Nao » » » Dragon Ball Release
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump