Napisy działają ale podczas karaoke zwieszają się razem z filmem bądź pokazują z opóźnieniem. Po zmianie na hardsub problem znika ale chciałbym oglądać z softsubem. Jakieś pomysły? Proszę o podpowiedź.
[ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.269 Plusy: 4 Posty: 2.219 Skąd: Białystok
Super, wreszcie się pojawiły napisy do odcinka 7 DB Kai , ale gdzie podziały się napisy do odcinka 6 DB Kai? Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Prepraszam ale moje polski nie jest az takie dobrze bo jestem z Canady, ale mam dla waz proposizie.
Te Napisy dla DBkai sam okropne po Angliesku, a duzo razy ludzie uzywala anglieski video juz napisamy zebe oglandac. Jak secie to mozna grupa zrobic bo ja Moge razem zrobic napisy i video, twoje napisy do mojego anglskiego napisy.
I'm experienced in recndonig, adding subtitles, muzing video and audio, all that jazz. If you guys want to have proper karaeoke with your subs, you we can collaborate to make something like dattebayo, Flomp, Rumbel, or any other sub groups. You get more name out more, and you get quality releases.
Mam problem z napisami z odcinka 13 (plik SRT). Nie wiedzieć czemu nie odtwarza mi prawidłowo polskich znaków. W poprzednich odcinkach nie było problemów.http://www.anime-planet.com/users/Lees