Forum Dragon Ball Nao

» [Mecha] Iron Man

Endzik Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Kutang ]
Endzik
Dni na forum: 6.441
Plusy: 25
Szczerze, to czuję, jakbym grzeszył wstawiając taki tag do tego tytułu
Ma mieć tylko 12 odcinków, pierwszy przegadany, skorpion zodiaku? Czy to ma jakiś związek? Tony wygląda jak Ken w wersji anime, z super tekstami na podryw dup. Opening mi się skojarzył z kapitanem planeta xD I tylko Iron Man wygląda dość klasycznie.
Thorik Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Kaeshi ]
Thorik
Dni na forum: 6.182
Plusy: 1
Kurcze, a myślałem że będzie spoko ;p Zasysam pierwszy ep.

Edit.
Pierwszy odcinek bez fajerwerków. Grafika postaci trochę zbyt cukierkowa, dziecinna. I jak na razie pomysł na fabułę nie jest zbyt wyszukany. Skorpion to chyba jakaś krzyżówka z obcym xD No i zbuntowany robot też niczym nie zaskakuje. Średniawka.

Obraz
„(..) czytanie książek i oprawianie ich to całe dwa, i to ogromne, okresy rozwoju. Z początku pomalutku uczy się człowiek czytać. Oczywiście nauka ta trwa wieki. Książkę rwie, szapie, brudzi, nie traktuje jej poważnie. Oprawa zaś świadczy o szacunku do książki, świadczy o tym, że człowiek nie tylko lubi ją czytać, lecz że traktuje ją poważnie.” Dostojewski Fiodor
Endzik Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Kutang ]
Endzik
Dni na forum: 6.441
Plusy: 25
To jest straszne. Ale tak śmieszne, że będę oglądał do końca.
Thorik Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Kaeshi ]
Thorik
Dni na forum: 6.182
Plusy: 1
Ja odpadam. To nie na moje nerwy ;p

Obraz
„(..) czytanie książek i oprawianie ich to całe dwa, i to ogromne, okresy rozwoju. Z początku pomalutku uczy się człowiek czytać. Oczywiście nauka ta trwa wieki. Książkę rwie, szapie, brudzi, nie traktuje jej poważnie. Oprawa zaś świadczy o szacunku do książki, świadczy o tym, że człowiek nie tylko lubi ją czytać, lecz że traktuje ją poważnie.” Dostojewski Fiodor
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.605
Plusy: 73
Obejrzałem sobie. Po opiniach spodziewałem się czegoś gorszego. Fabuła taka nijaka, ale w końcu czego się spodziewać, taka na amerykańską modłę. Różnorodność Zodiaków generalnie tandetna (jak zobaczyłem tego na orbicie, to od razu mi się skojarzyło z NGE - tam też jeden Anioł na orbicie był - i z jeszcze jakąś serią, ale nie pamiętam tytułu). Ale poza tym podobała mi się postać głównego bohatera, a muzyka, chociaż ciągle na jedno kopyto, to bardzo fajna.
W zasadzie seria lepsza od Wolverine.

[ Dodano: 22.04.2011, 20:47 (po 56 minutach) ]
Podczas oglądania fajną rzecz miałem:
Obraz

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT

Forum DB Nao » » » [Mecha] Iron Man
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump