Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.333 Plusy: 27 Posty: 5.314 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Czwarta i na razie ostatnia seria ze studia Marvel Anime, opowiada kreskową historie jednego z najsłynniejszych łowców wampirów - Blade'a.
Blade "chodzący za dnia" pół człowiek pół wampir przybywa do Japonii by zabić Deacona Frosta, wampira odpowiadającego za śmierć jego matki, ale także musi zmierzyć z tajemniczą "Existence", organizacją wampirów powołaną przez Frosta. Serial liczy, tak jak poprzednie 12 odcinków a pierwszy odcinek został wyemitowany 1 lipca na kanale Animax. Cóż, jeżeli chodzi ogólnie o Blade'a to przyznam, że nigdy mnie nie fascynował aż tak bardzo, właściwie znam go tylko z filmów a 1 odcinek obejrzałem ze względu na to, że obiecałem Gotu postawić temat ;p kreska średnia, taka gdzieniegdzie dosyć w zachodnim stylu, jedynie fajnie wyszły te wampiry z "Existence", muzyka ujdzie.
Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=JfCYcQBpnmsIdeology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Shounen *SōheiMenos 「僧兵メノス」 Wiek: 36 Dni na forum: 7.606 Plusy: 73 Posty: 15.639 Skąd: ふざけた時代
10-12
Jeśli chodzi o zakończenie, to naturalnie nic specjalnego. Szkoda w sumie, że główna bohaterka zginęła (może to dramatyzm miało wprowadzić?). A Deacon Frost okazał się być tandetną postacią. W przeszłości wampir zabił mu syna i postanowił się na nich zemścić - samemu zostając wampirem i przy okazji zabijając niewinnych ludzi, no cóż.Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT