No prosze chyba znowy pierwszy !!No mie też się najabardziej podobał Puarr!!! Miał bardzo fajną umiejętność co prawda nie był silny po zamianie ale bardzo fajnie wygląda jest fajniejszy od tej świni!!
ulong byl najfajniejszy: D w DB bardzo zabawne byly sceny z jego udzialem, w DBZ ze wzgledu na zmiane klimatu samego opowiadania niestety juz zaczelo ich brakowac: Pbo cały ten porządek do tego się sprowadza, że władza daje kasę, a kasa to władza.
I see a vision through my colorful dreams,
pictures of places that I have never been.
Something is out there waiting for you and me.
Not far away is a beautiful sight,
magic balls shining with power so bright.
Go ahead and take the chance, follow your dream.
Ulong to fajna postać, potrafiła się zmieniać, była zabawna z niego postać. Szkoda że był słaby, jakby się zmieniał w takiego super potężnego warriora to by i Vegete wykończył, lecz to są pobożne życzenia, lecz i tak lepiej jest tak jak w oryginale.Akira Toriyama 1955 - 2024
[ Klan Kaeshi ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.909 Plusy: 2 Ostrzeżenia: 2 Posty: 803 Skąd: Kanzas City Upomnień: 666 +++Zażaleń: 666 ++++Obwinień: 666
Nie wiem za bardzo kogo lubię naj...
Może jednak postawię na Karrina - fajny z niego zwierzak.
Taki mądry, biały, tłusty kocur - jednocześnie mistrz sztuk walki (posiada nawet telepatyczne zdolności! Zdolniacha )
Całkiem sympatyczny, tłusty, puszysty zwierzaczek
PoZdRo "Mądrość sycylijska: Usta skrępowanego człowieka,
z włączonym żelazkiem na piersiach, zawsze powiedzą prawdę" "Życie to chytra sztuka.
Kiedy masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy"
"Każdy może obrazić boksera, ale nie każdy zdąży przeprosić"
Mi najbardziej przypadł do gustu Bubbles,fajny byl,sobie podskakiwał i tak fajnie(tępo) sie gapił na wszystkich hyh,do tego bardzo podobał mi się pies Herculesa-Bee: )Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime