a kolor? brudno białe, gdyz zwykle mam czas aby tylko myć 2x dziennie zamiast 3 ; p
Nie wiem co to jest dentysta. Od zawsze mam zdrowe zęby.
A tak na powaznie to ja tam kompleksow nie mam. Zeby mam prawie wszystkie (jedynie z tylu mialem usuwane), ale nie ma to zadnego wplywu na moje zycie. Nieco przebarwione na skutek nalogowego picia kawy, ale tragedii nie ma. W koncu mam prawie 30 lat. Na dzien dzisiejszy wszystke wyleczone i prezentuja sie zupelnie niezle. Oprocz standardowego mycia uzywam tez plynu do plukania ust Listerine. Po powrocie do Polski planuje udac sie na przeglad.Tyle w temacie.
. Mam też przerwę między jedynkami.
Aa, kwestia kompletności uzębienia to dla mnie priorytet jeśli chodzi o wybór faceta. Nie wyobrażam sobie bycia z kimś, kto ma zęby w strasznym stanie. Nie wymagam uśmiechu z reklamy pasty, ale przeraża mnie fakt, że ktoś w moim wieku może nie mieć zęba ;p
Aa, kwestia kompletności uzębienia to dla mnie priorytet jeśli chodzi o wybór faceta. Nie wyobrażam sobie bycia z kimś, kto ma zęby w strasznym stanie. Nie wymagam uśmiechu z reklamy pasty, ale przeraża mnie fakt, że ktoś w moim wieku może nie mieć zęba ;p
Laru napisał(a):A jezeli dowiesz sie, ze chlopak, w ktorym sie zakochasz, nie ma powiedzmy, ktoregos z tylnich zebow, a Ty tego od razu nie zauwazysz? Co wtedy? Powiesz mu do widzenia?Aa, kwestia kompletności uzębienia to dla mnie priorytet jeśli chodzi o wybór faceta. Nie wyobrażam sobie bycia z kimś, kto ma zęby w strasznym stanie. Nie wymagam uśmiechu z reklamy pasty, ale przeraża mnie fakt, że ktoś w moim wieku może nie mieć zęba ;p
Ty to chyba jesteś zniewieściały jeśli chodzi o zęby. Jak panienka.
Interesujące. Rzuca się w oczy ?!
A jak ktoś ma sztuczne, Laru?
A jezeli dowiesz sie, ze chlopak, w ktorym sie zakochasz, nie ma powiedzmy, ktoregos z tylnich zebow, a Ty tego od razu nie zauwazysz? Co wtedy? Powiesz mu do widzenia?
Ja nie mogę. Laur to ambitna dziewczynka wie co chce