Co więcej nie znam oryginalnych nazw tych klanów, ale parę podcinków naruta i shipudena oglądałem. Dlatego mogę stwierdzić, że moje ulubione klany to te z Szaringanami
 Co więcej nie znam oryginalnych nazw tych klanów, ale parę podcinków naruta i shipudena oglądałem. Dlatego mogę stwierdzić, że moje ulubione klany to te z Szaringanami  oraz te Piaskowe
 oraz te Piaskowe  Z tego względu, że mi się widzi Gara (piszę tak jak słyszę - nie znam oryginalnych nazw).
 Z tego względu, że mi się widzi Gara (piszę tak jak słyszę - nie znam oryginalnych nazw). 

Mój ulubiony to klan Uchiha, wywodzi się z niego najwięcej postaci, które lubię, podobają mi się techniki jakimi władają oraz interesująca historia całego rodu.

najfajniejsze postaci z niego sa - Naruto, Nagato, Karin, Kushina. a teraz jeszcze Hinata <3 moze nie maja zadnych specjalnych jutsu, ale ich sila witalna daje duzo mozliwosci. Naruto i Kushina mogli zostac jinchūriki dziewiecioogoniastego, a Nagato ze swoimi sciezkami bolu sam zniszczyl Konohe.
 najfajniejsze postaci z niego sa - Naruto, Nagato, Karin, Kushina. a teraz jeszcze Hinata <3 moze nie maja zadnych specjalnych jutsu, ale ich sila witalna daje duzo mozliwosci. Naruto i Kushina mogli zostac jinchūriki dziewiecioogoniastego, a Nagato ze swoimi sciezkami bolu sam zniszczyl Konohe.