A poza tym małpa jak małpa tyle tylko że złota i przerośnieta

"I tu jest błąd twórców GT kiedy vegeta dzięki falom bultz staje się wielką małpą i od początku nie potrafi gadać tylko najpierw wariuje i ściska Songa w rękach. " ---> Gangezq o ile pamiętam to Vegeta tylko udawał na poczatku że nie potrafi nad sobą zapanować ...
od początku nie potrafi gadać tylko najpierw wariuje i ściska Songa w rękach.
np Bardock itp po zmienieniu też nie umiał panować nad tą postacią
Gangez napisał(a):A może robił to dla zabawy? W końcu tak mu moc wzrosła, jak nigdy wcześniej.od początku nie potrafi gadać tylko najpierw wariuje i ściska Songa w rękach.
Poza tym zadziwiająco szybko odzyskał rozum.
Baniak nie zgodze sie z Toba ... Vegeta od zawsze umiał panować nad sobą kiedy przemieniał sie w OOzaru ... nie wiem dlaczego , albo cos pominełam , albo po prostu powód nie był podany (prawdopodobnie ćwiczył nad tym ^^ )... a Goku nie dlatego że "upadł na łeb" ... , gdyż np Bardock itp po zmienieniu też nie umiał panować nad tą postacią , a on raczej nie uderzył sie w główke ... , można powiedzieć że Vegeta to wyjątek
" To, że nie mówił "publicznie", nie znaczy, że nie potrafił, czy nie panował nad sobą." , była wzmianka o tym, że nie pamiętają ... odsyłam Cie do filmu specjalnego Bardock - ojciec Goku