#Bycza dama (od Byczego Lucyfera, przecież to forum o DB, prawda szefie?)- co to za gazety na tym łóżku? Bravo, Twist? Musisz się nawrócić.
Pozdrawiać.
PS. mam nadzieje, że ten komantarz umocni relacje między Mną a Tobą
#Mart - Pierwsze zdjęcie klawe a drugie daje do myślenia. Konkluzja: w młodości ciągnęło do koni, teraz do lamp. Nie wiem czy idzie w dobrym kierunku.
Ishi - zero zastrzeżeń. Wszystkie zdjęcia konkretne.
Dałbym Ci 98 % niesprawności mózgu przez to właśnie ..
tylko trochę przesadasz z alkoholem, przez co nieco Ci tej urody odbiera , może przystopuj
Nie sztuką jest dołączyć do dobrego klanu. Sztuką jest taki klan stworzyć.
http://upload.dbnao.net/file/525_1225765249_a868d994da.jpeg
niestety, mam za szerokie dupsko
y masz szerokie dupsko? nie rozsmieszaj mnie jest calkiem normalne a ten kto ci tak powiedział musiał byc niezle * [ nie przeklinaj! ] i widziałpodwojni
Ale w zawodzie modelki to dupsko ma byc rachityczne, ma byc tak małe i kościste, jak sie tylko da, a nawet jeszcze bardziej.
Kurde, tak jest niestety w Polsce... W USA np. jest inaczej, są wielkie i grube dupy . I nikt nie narzeka .
I dobrze, gdybym tą modelką została, stałabym się jeszcze bardziej próżna, narcystyczna, zapatrzona w siebie, wredna i chamska niż teraz, a to by już było za dużo.
To jest coś jak kurde, handel ciałem, tylko jak w zoo - można patrzeć, nie wolno dotykać.