Oglądałam to. Było w "Kawa czy herbata". Koleś napisał książkę, której akcja dzieje się w Jokohamie. Przyprowadził też członków swojego zespołu. Dziewczyna przebrana za Toshiego bądź hide (raczej Toshiego) nie bardzo wiedziała, co zaśpiewać prowadzącym, a ten pisarz do niej "Może zaśpiewaj "Pink Spider'a". Ona zaśpiewała kawałek pierwszej zwrotki. Gadali o visual kei i Harajuku. Podejście prowadzących, o niebo lepsze niż tych z "Dzień dobry TVN".
Haha XDDD A ja dzisiaj byłam na ich koncercie ^^ Znaczy... Było spotkanie autorskie z Marcinem Bruczkowskim i śpiewali Pink Spider i jakąs piosenke X-Japan ^^ A ta dziewczyna to moja dobra kumpela XDDD
I była przebrana za dziewczynę z Radio Yokohama ^^
Tak swoją drogą... Bruczkowski napisał jeszcze 3 książki ^^ Bezsenność w Tokio, Singapur 4 rano oraz Zagubieni w Tokio... Wszystkie po kolei serdecznie polecam >3
Ai no Banana XDDD Bo Tetsu jest rlz, MiyavixHyde na wieczność, nieogolony Ken wa sekushi elemento desu, a Yukihiro jest jak Jinx, bo tylko ja sądze, że jest uroczy XDDD
A faceci po czterdziestce też moga byc przytulasni! O!
A HYDE TO BRZYDAAAAAL ! ! ! (ja nie wiem, co wy w nim widzicie, naprawde XDDDDDDD)