Jutro (wtorek 22.06 2009) odbedzie sie nieplanowany koncert zespołu Ra:IN!

Zabrałbym mojego tatę z tej okazji, chociaż nie ma pojęcia o japońskim rocku

Trochę nie fair tak dawać za darmo, podczas gdy w Gdańsku mają być niedługo za 70 zł, no ale to nawet dobrze.

Akurat Ra:IN ma niewiele wspólnego z typowym japońskim rockiem. Szczególnie przez to, że wokalu, jako takiego, nie ma.
Trochę nie fair tak dawać za darmo, podczas gdy w Gdańsku mają być niedługo za 70 zł, no ale to nawet dobrze.
)
W gdyni za to koncert bedzie nagrywany i wypuszczony na DVD

Naoista napisał(a):
Może w Gdyni zrobią jeszcze lepszą niespodziankę. A może nie Cierpliwości, młody padawanie (a jak i tak nie idziesz na koncert, to nie narzekaj )

ale tutaj też był koncert płatny, tylko dlatego, że fani byli tacy zajebiści robią znowu za darmoche! <3
byłam wczoraj, będe i jutro <33333333333333
On tylko pewnie by chciał, żeby w Gdyni również był jeszcze jeden, za darmo
No cóż, fani w Warszawie widać zasłużyli, niech i ludzie na pomorzu się postarają

Kameralność zapewniał też sam klub. Muzycy stłoczeni na malutkiej scenie byli dosłownie na wyciągnięcie ręki. Wykorzystywał to chętnie klawiszowiec D.I.E., który pod koniec koncertu nawet zeskoczył ze sceny i biegał między widzami. Zanim wrócił na podest, postanowił jeszcze wspiąć się na najwyższy w Hydrozagadce punkt (możecie to zobaczyć na jednym ze zdjęć, wybaczcie jakość, kompaktem przy zakazie używania flesza trudno jest stworzyć dzieło). W ogóle muzycy wyglądali na zafascynowanych faktem, że Hydrozagadka jest tak mała, a sufit znajduje się tuż nad ich głowami.

. Ja rozumiem, że jak jakiś muzyk jest przystojny i w ogóle, to chcą sobie na niego popiszczeć, ale kto w Ra:IN jest przystojny?! Oni mają gdzieś po 50 lat i wcale piękni nie są! Jednej lasce musiałam przyłożyć, żeby nie pchała się na mnie. Obrażona zwyzywała mnie, bo nie mogła zmacać jednego z nich 
W słuchaniu koncertu przeszkadzały mi jednak fangirle .
ale kto w Ra:IN jest przystojny?! Oni mają gdzieś po 50 lat i wcale piękni nie są!

bez przesady Pata ma 44 lata, ba nawet jeszcze nie skończone (kończy w listopadzie). Daijiro Nozawa czyli D.I.E no fakt 47 lat to już trochę dużo ale nie 50. Reszty członków nie wiem ale tęz są grubo lub po 40 i zapewniam cie że są jeszcze starsi japońscy muzycy nadal czynnie koncertujący
. Muzykiem jest dobrym i to jest najważniejsze, ale w życiu bym na niego nie poleciała
(jak zobaczę jakiekolwiek fanfiki yaoi z Patą w roli głównej na necie to chyba zejdę na zawał 

Ja rozumiem, że jak jakiś muzyk jest przystojny i w ogóle, to chcą sobie na niego popiszczeć, ale kto w Ra:IN jest przystojny?!
A Pata ma owłosioną klatę
Dziewczyny nie piszcza tylko wtedy kiedy widza ciacho, ale np jak widza swojego idola racja?

And ? To w końcu facet do jasnej Anielki xD
Prawda. Sam bym pewnie odleciał gdybym był np. na koncercie LUNA SEA.

Kobiety też normalnie mają włosy na nogach . Może jak jakąś zobaczysz, to pomysł "w końcu to kobieta, do jasnej Anielki"
Piszczałbyś ?

Tylko, że jest jeszcze coś takiego, jak, hmm, klasyczny wygląd kobiety i mężczyzny.
? Jak dla mnie, to dwie płci różnią się genitaliami, a co robią ze swoim ciałem - to już kwestia wyboru. Nie każda kobieta goli sobie nogi, jakbyś zobaczył jakąś z owłosionymi, pewnie skrzywiłbyś się z niesmakiem. Tak samo ja mam krzywić się na owłosioną klatę u faceta. Po prostu nie podoba mi się to i tyle.