Shiro najpierw dobrze poczytaj, a dopiero później się udzielaj, byłbym ci za to bardzo wdzięczny.
Tytułu nie trzeba zmieniać, bo kto czytał wszystkie Mangi? Ja sam czytałem tlyko Saint Seiye, Naruto i DB.
To sobie kurna rób ze swoimi zasadami, jak masz w dupie to co inni mówią.
Pogrubiona część sama nasuwa myśl, że kolejne edycje chcesz opierać wyłącznie na tych Mangach/Anime, które ty widziałeś i które ty uważasz za dobre i godne uwagi.
I mam pytanie np. co jest gdy nie znamy jakiejś postaci? np. Vegeta - Ichigo : Głosuję na Vegete bo nie znam Ichigo, a Vegeta jest dumny i silny. Tak?
A moim skromnym zdaniem to co piszesz jest bez sensu. Ciężko jest uzasadnić swój wybór nawet w 1-2 zdaniach?
nie chęcią powiększenia liczby postów
Btw. Śmieszne to jest twoje podejście. Wracaj lepiej do Ustępu.
Napisałem w tym temacie parę postów, ale potem temat zwyczajnie stał się nabijanką postów, dlatego sobie odpuściłem.
To sobie kurna rób ze swoimi zasadami, jak masz w dupie to co inni mówią
Zabronione jest pisanie postów niewnoszących nic do dyskusji. Ważne jest, aby poprzeć swoje zdanie, a nie ograniczyć się do pojedynczego słowa czy emotikony.
Shiro napisał(a):Owszem, ale jeżeli będziesz wybierać cały czas te same postaci, to moim zdaniem nie ma sensu uzasadniać bez przerwy skoro już raz się to zrobiło.A moim skromnym zdaniem to co piszesz jest bez sensu. Ciężko jest uzasadnić swój wybór nawet w 1-2 zdaniach?
A co do Shiro to, że czytałem tylko trzy mangi to nie znaczy, że teraz będzie 5 postaci z Saint Seiya, 5 z DB i 7 z Naruto. Albo nie czytasz dokładnie albo mnie po prostu nie rozumiesz.