Ostatnio naszła mnie ochota na granie w starego, dobrego Tekkena 3 , ale jako, że nie posiadam w tej chwili PSX więc zostaje mi grać na tym, co mam.
Przechodzę do meritum, potrzebny jest mi dobry, szybki, darmowy download gry+ emulatora.
Marimo "L'uś [ Klan Kaeshi ] Wiek: 31 Dni na forum: 6.121 Plusy: 18 Posty: 1.999 Skąd: Łosice
Poszukuję jakiejkolwiek gry siatkarskiej na komórkę. Rozdzielczość ekranu 240x320.'These are the seasons of emotion and like the winds they rise and fall'
Byczusia Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 31 Dni na forum: 6.123 Plusy: 6 Posty: 4.737 Skąd: z świata snów i marzeń
szukam piosenki zodiak na melanżu(dobrze działający download, by po ściągnięciu nie wyłączał się po 1 s).[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"
Laru Super Saiyanin 4 [ Klan Takeda ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.133 Plusy: 6 Posty: 2.801 Skąd: Łuków
Dark Sanctuary - Cet Enfer au Paradis
Szukam piosenki dla siostry. Ani ona a ni ja, nie możemy znaleźć.
Proszę o pomoc sprytnych albo fanów gotyku.
"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".
Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Laru Super Saiyanin 4 [ Klan Takeda ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.133 Plusy: 6 Posty: 2.801 Skąd: Łuków
Siostra twierdzi, że kocha Cię tak bardzo jak Ty muzykę Bon Joviego XD
Pozdrawiam(y).
"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".
Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
clio niestowarzyszona Admin no onēsan Wiek: 45 Dni na forum: 6.118 Plusy: 3 Posty: 1.272 Skąd: Kuopio, Suomi
Nie kojarzy się Wam jakieś anime albo manga z motywem tragicznego rozdzielenia kochanków - poprzez śmierć albo utratę pamięci - którzy mimo tego spotykają się, wciąż żywiąc do siebie uczucia, choćby podświadomie?
Łazi za mną nawet jakiś tekst/scena, pełne łez i latających piórek rodem z CLAMPa: "Nawet jesli o mnie zapomnisz, bede - cos tam cos tam - prawdopodobnie zawsze przy tobie albo zawsze cie kochac" i oczywiscie odpowiedz: "Nigdy cie nie zapomne"
Pomocy! Skończyłam 30 lat i moja pamięć oraz kojarzenie nie nadają się do niczego, a jestem pewna, że na coś takiego kiedyś trafiłam - jak nie w mandze/anime, to w literaturze albo filmie
<rwie włosy z głowy>"Dom jest tam, gdzie ktoś o Tobie myśli"
"Ore to koi, onna"
"Even though I'm worthless... thank you... for loving me...!"
Avensus "Indestructible [ Klan Asakura ] Wiek: 33 Dni na forum: 6.916 Plusy: 9 Posty: 1.687 Skąd: Gdańsk
W "Hancock" z Willem Smithem był taki motyw, że Hancock stracił pamięć i nie pamiętał swego pochodzenia. Mimo to zakochał się w swojej żonie, która pamiętała, lecz nie chciała mu tego zdradzić. (ta jego żona wyszła już za kogoś innego, żeby nie było niedomówień).
eilan1989 Super Nameczanin [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 5.650 Plusy: 5 Posty: 121 Skąd: BP
clio napisał(a):
Łazi za mną nawet jakiś tekst/scena, pełne łez i latających piórek rodem z CLAMPa: "Nawet jesli o mnie zapomnisz, bede - cos tam cos tam - prawdopodobnie zawsze przy tobie albo zawsze cie kochac" i oczywiscie odpowiedz: "Nigdy cie nie zapomne"
clio niestowarzyszona Admin no onēsan Wiek: 45 Dni na forum: 6.118 Plusy: 3 Posty: 1.272 Skąd: Kuopio, Suomi
Dzięki za pomoc i wysiłek - ale wciąż nie to. Nie widziałam żadnego z wyżej wymienionych, huh... Zaczynam się obawiać, że coś mi się uroiło - ale ze mną w takim razie także znajomej... Jak na razie błądzimy niczym goryle we mgle..."Dom jest tam, gdzie ktoś o Tobie myśli"
"Ore to koi, onna"
"Even though I'm worthless... thank you... for loving me...!"
eilan1989 Super Nameczanin [ Klan Asakura ] Wiek: 35 Dni na forum: 5.650 Plusy: 5 Posty: 121 Skąd: BP
Tak mi do głowy przyszedł jeszcze Angel Sanctuary. Dokładnie już nie pamiętam, ale piórka tam na pewno były
W sumie motyw jest "dość" powszechny, więc życzę wytrwałych poszukiwań ;]