Forum Dragon Ball Nao

» Karas

Hayato Mężczyzna
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Hayato
Dni na forum: 6.167
Plusy: 15
Niedaleka przyszłość.Nocne niebo nad Tokio rozbłyskuje seriami tajemniczych świateł.Wszystko dzieje się tak szybko,że normalny człowiek nie jest w stanie tego dostrzec.Ta walka rozgrywa się poza naszym czasem i poza naszym światem.A jednak również i w naszym świecie.Dwie tajemnicze postacie toczą swój ostatni bój o najwyższą stawkę.W tym czasie w jednym z tokijskich szpitali umiera młody człowiek i to właśnie on będzie musiał stawić czoła złu w postaci nowego,legendarnego obrońcy Tokio - w postaci Karasa...

Tym razem pytanie odnośnie Karasa.Podobało Wam się to anime i jak je oceniacie?

Pozdrawiam

Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.606
Plusy: 73
Mogłeś jakoś pozachwalać to anime, to bym wcześniej obejrzał, a nie dopiero teraz.

Bardzo dobra seria, na początku ciekawsza, później mniej, ale ciągle świetne animacje i grafika, do tego muzyka godna. Widać, że to OVA. Fajna postać Nue.

W ogóle lubię takie anime, gdzie miasto jest niejako jednym z bohaterów.

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Hayato Mężczyzna
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Hayato
Dni na forum: 6.167
Plusy: 15
Shounen napisał(a):
Mogłeś jakoś pozachwalać to anime, to bym wcześniej obejrzał, a nie dopiero teraz.
Temat jest już dość długo.A i ja kiedyś wspominałem,e Karas jest jednym z moich ulubionych anime.

Seria,krótka ale treściwa.Znakomite grafika i muzyka.W zasadzie prawie nie ma się o co przyczepić.Fabuła też mi się podoba.Świetne projekty postaci.Z czystym sercem mogę wszystkim polecić to anime.

Pozdrawiam

Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.606
Plusy: 73
Wiem o tym, że temat jest długo, i że pisałeś, że lubisz to anime, ale nigdy nie napisałeś, co w nim fajnego.

Szukałem na YouTube klipu z openingiem (niby ta seria nie ma openinga, ale jakiś tam jest w paru odcinkach), to go nie znalazłem, kawałków z OST-a też nie ma, a szkoda, bo opening konkretnie w moim typie.

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Dni na forum: 6.274
Plusy: 6
Bardzo ciekawe anime, mroczne, powiem wpadło mi w gust. No i z dosyć ciekawą fabułą. Owszem tylko 6 odcinków, ale i dobrze, bo tego anime rozłożonego w więcej po prostu sobie nie wyobrażam.

[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"

Forum DB Nao » » » Karas
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump