Odcinek- no cóż przejdźmy, jest on głównie o Konohamaru.
Rozśmieszyło mnie to, że najpierw Konohamaru myślał, że Naruciak chciał go nauczyć zboczonej techniki, myślałam że spadnę z krzesła(blond laska, z dużymi piersiami, na czworaka rozwaliło mnie to). No i wydobył jakąś staruszkę spod gruzów...
Pein nadal niszczy wioskę ukrytą w liściach. Wiedziałam, że to będzie robił. Muszę przyznać to wyciąganie języków aż wzbudziło we mnie wstręt i miałam ochotę wymiotować na klawiaturę, niedobrze mi się robiło(we mnie nie jest nie wiadomo jak łatwo wzbudzić wstręt i obrzydzenie) No i niespodzianka... powrót Ebizu. Jego wspomnienia... początkowo uważał Naruto za kłopotliwą osobę, lecz później zmienił zdanie, nasz tytułowy bohater zacytuję Ebizu: ,,Tchnął lekcję dla moich uczniów, której ja nie umiałem udzielić będąc instruktorem". Wiedział, że silna wola Naruto nauczy mieszkańców wioski wielu rzeczy. I jeszcze jego słowa: ,,Naruto jest członkiem Ukrytego Liścia! Akatsuki nie mam nic do powiedzenia" zapadły w pamięć. Byłą bardzo ciekawa walka między Ebizu a Painem. W chwili ostatniej Konohamaru ratuje życie Ebizu, rzucając kunaiami w rękę Paina. Zamierza się z nim zmierzyć. No i cóż walka: jednak Pein go łapie za gardło, tak jak wcześniej złapał Ebizu. Nie uciekł, jak widział walczącego Ebizu, ale tak by zrobiło większość ninja z Wioski Ukrytej w Liściach. No cóż, nauczył się , że nie ma skrótów w drodze ninja
Ebizu mówi Konohamaru, że ten ma potencjał do zostania Hokage pewnego dnia, jednak ja nie sądzę by go miał, nie nie stanowczo odpada. No ale cóż, nauczył się rasenagna, jednak nie zdziwiło mnie to, gdyż niechcący natknęłam się gdzieś na spoiler(ajć), gdzie w necie ich co niemiara. Mam nadzieję iż trochę dojrzał i to nie było takie na chwilę, a potem wróci do dawnego zachowania(mangi nie czytam, więc nie wiem). Naruto próbuje zbierać energię natury w biegu, jednak nie udaje mu się to, żabi mędrzec powiedział iż to niemożliwe.
Ogólnie odcinek na +.
Pozdrawiam.
Byczka.
[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"