| Ulubione płatki: | |||
| Cini Minis |    | 7 | 12,07% | 
| Cookie Crisps |    | 5 | 8,62% | 
| Cherrios |    | 3 | 5,17% | 
| Nesquick |    | 12 | 20,69% | 
| Chocapick |    | 13 | 22,41% | 
| Corn Flakes |    | 9 | 15,52% | 
| Gold Flakes |    | 3 | 5,17% | 
| Snow Flakes |    | 1 | 1,72% | 
| Fitness |    | 0 | 0,00% | 
| Mlekołaki |    | 2 | 3,45% | 
| Choco Minis |    | 1 | 1,72% | 
| zwykłe musli |    | 2 | 3,45% | 
| Wszystkich głosów: | 58 | ||

Corn Flakes
 Corn Flakes
 Nesquick
 Nesquick
 Kangusy
 Kangusy  
 Chocapick
 Chocapick 
 )
 )

(gleba) brawo Szpaner musiałeś mieć wenę twórczą
 (gleba) brawo Szpaner musiałeś mieć wenę twórczą  
  ulubione płateczki.... hmmm... nie no wszystkie po trochu
 ulubione płateczki.... hmmm... nie no wszystkie po trochu  ale przeważnie Corn Flakes. Na śniadanie ich raczej nie jadam, z prostej przyczyny... prawie nigdy nie jadam śniadania, no chyba, że weekend (tu robie wyjątki
 ale przeważnie Corn Flakes. Na śniadanie ich raczej nie jadam, z prostej przyczyny... prawie nigdy nie jadam śniadania, no chyba, że weekend (tu robie wyjątki  ). Ale jem płatki we wszystkich innych porach dnia, z mlekiem czy bez każde dobre... chrupu, chrupu i po sprawie.
 ). Ale jem płatki we wszystkich innych porach dnia, z mlekiem czy bez każde dobre... chrupu, chrupu i po sprawie.

podobnie jak Brolli nie lubie platkow
 podobnie jak Brolli nie lubie platkow  ale jak juz mam jakies wybrac to najlepszym raczej bedzie Chocapick
 ale jak juz mam jakies wybrac to najlepszym raczej bedzie Chocapick 

nesquik nawet dobry, innych nie trawie;p
 nesquik nawet dobry, innych nie trawie;p 

Innych nie jadam, bo po prostu płatki to dla mnie podstawowy sposób rozpoczęcia dnia, a nie lubie na wstępie pakować w siebie emulgatory i inne badziewia. Corn Flakes to chya najzdrowsze z nich wszystkich płatki, i mimo że nie posiadają w sobie smaku czekolady, miodu, czy gumy do żucia- mnei bardzo smakują.
 Innych nie jadam, bo po prostu płatki to dla mnie podstawowy sposób rozpoczęcia dnia, a nie lubie na wstępie pakować w siebie emulgatory i inne badziewia. Corn Flakes to chya najzdrowsze z nich wszystkich płatki, i mimo że nie posiadają w sobie smaku czekolady, miodu, czy gumy do żucia- mnei bardzo smakują. 

Mogę je pić litrami, toteż jej wszystko co zawiera w sobie mleko, wtym płatki, moje ulubione to Corn Flakes, może to dlatego, że tylko je miałem okazję jeść
 Mogę je pić litrami, toteż jej wszystko co zawiera w sobie mleko, wtym płatki, moje ulubione to Corn Flakes, może to dlatego, że tylko je miałem okazję jeść 

Może wstyd się przyznać, ale.... uwielbiam mleko!

Dla porównania- ja ważę 70 i mam posturę przeciętną(0 nadwagi..szczupły ale umięśniony).
 Dla porównania- ja ważę 70 i mam posturę przeciętną(0 nadwagi..szczupły ale umięśniony).

Trochę zwlekałem z postowaniem w nim, ale "co się odwlecze, to się upiecze" (czy jakoś tak...). Graj, muzyko!
 Trochę zwlekałem z postowaniem w nim, ale "co się odwlecze, to się upiecze" (czy jakoś tak...). Graj, muzyko!
 (z "Children of the Corn" mi się kojarzą... kompletnie nie wiem dlaczego...). I to chyba tyle na ten temat z mojej strony... pora na odpowiedzi na posty innych
 (z "Children of the Corn" mi się kojarzą... kompletnie nie wiem dlaczego...). I to chyba tyle na ten temat z mojej strony... pora na odpowiedzi na posty innych  

Aczkolwiek chciałbym powiedzieć że wole śniadanie typu kilka kromek z wędliną/serem/pomidorem niż taką bombę "witaminą, która wspomaga myślenie, ble ble ble". Nie ma jak zółty serek i kakałko
 Też preferuję taką dietę, a żółtego sera jestem smakoszem
 Też preferuję taką dietę, a żółtego sera jestem smakoszem  Ogólnie lubię nabiał... Ale wyraz 'kakao' przestałem zdrabniać i odmieniać, od kiedy moja polonistka stwierdziła, że gdy ktoś mówi 'kakałem', to jej się zaraz kojarzy...
 Ogólnie lubię nabiał... Ale wyraz 'kakao' przestałem zdrabniać i odmieniać, od kiedy moja polonistka stwierdziła, że gdy ktoś mówi 'kakałem', to jej się zaraz kojarzy...
eMate polecam Ci film pod tytułem "Super size me". Koniecznie obejrzyj, a potem wypowiedz się jeszcze raz, czy jedzenie w takim miejscach nie wpływa negatywnie na organizm
Sam czasami tam jadam- nie przeczę. Waga jednak tutaj nie ma nic do znaczenia- chodzi o to jak to wpływa na metabolizm, holesterol, ciśnienie krwi, ryzyko zawału, wątrobe.
 (i pewnie do końca życia mi tak zostanie), ale nie uważam, by jedzenie od czasu do czasu w takim 'przybytku' było czymś specjalnie okropnym. Faktycznie, taka żywność niezbyt dobrze działa na organizm, ale jaka jest różnica między człowiekiem żyjącym zdrowo a... mniej zdrowo?...
 (i pewnie do końca życia mi tak zostanie), ale nie uważam, by jedzenie od czasu do czasu w takim 'przybytku' było czymś specjalnie okropnym. Faktycznie, taka żywność niezbyt dobrze działa na organizm, ale jaka jest różnica między człowiekiem żyjącym zdrowo a... mniej zdrowo?...
 Oczywiście bycie ascetą niesie za sobą szereg korzyści pod tym względem, ale nie uważam, by przeciętny człowiek nie mógł czasem z przyjemnością zjeść trochę junk foodu
 Oczywiście bycie ascetą niesie za sobą szereg korzyści pod tym względem, ale nie uważam, by przeciętny człowiek nie mógł czasem z przyjemnością zjeść trochę junk foodu  Takie jest moje zdanie, choć oczywiście nikt nie musi się z nim zgadzać
 Takie jest moje zdanie, choć oczywiście nikt nie musi się z nim zgadzać  

mam 163 cm, a wiec nie chcialbym przy tym wzroscie wiecej wazyc... jestem szczuply, wprost w sam raz. ale nie mam anemi!! albo nic, nie mysl sobie..
 Syn mojej bliskiej znajomej, dwa lata od Ciebie starszy, waży 38 kg przy wzroście 168 cm (sic!)... bez komentarza... ja osobiście jestem stosunkowo wysoki, chociaż ogólnie dość wątły i fizycznie słaby
 Syn mojej bliskiej znajomej, dwa lata od Ciebie starszy, waży 38 kg przy wzroście 168 cm (sic!)... bez komentarza... ja osobiście jestem stosunkowo wysoki, chociaż ogólnie dość wątły i fizycznie słaby  Ciekawostka: Damian (pozdrowienia!), który je dwa razy więcej niż ja, jest ode mnie szczuplejszy... heh...
 Ciekawostka: Damian (pozdrowienia!), który je dwa razy więcej niż ja, jest ode mnie szczuplejszy... heh...
eMate, jesteś tu modem, a na takie topicy pozwalasz

Najlepsze sa
 Najlepsze sa   Uwielbiam to
 Uwielbiam to  
 Cookie Crisps
 Cookie Crisps
 Nesquick
 Nesquick