Cyceron napisał(a):
Jezeli ma mnie cos bolec to jedynie nieuzsadniona arogancja, nic poza tym...Boli skrytykowanie byczusi,
Boli skrytykowanie byczusi,
Widzę, że koleżankę boli krytyka. Niestety to nie fotka.pl i nie zdobędziesz tutaj multum fanów. Wystawiasz zdjęcie, licz się z tym, że się nie spodoba. A jeżeli (co wyraźnie widać) masz zbyt wybujałe ego, to albo nie wstawiaj zdjęcia, albo wstawiaj lepsze.
No na tym dworcu nie mieszkam - widać, że już go zajęłaś
Jezeli ma mnie cos bolec to jedynie nieuzsadniona arogancja, nic poza tym...
Jak dla mnie, piękność, na tym forum takowej jeszcze nie było.
Boli mnie to,że mój wygląd na tym forum co chwila wyśmiewają i moderatorzy ani admin na to nie reagują. Bo po co ,prawda? No i najlepiej, być po stronie wyśmiewających mnie.
A Byczusię to nazywasz "bardzo urodziwą dziewczyną"? Kłamczuszek, lub turpista ;p
Koleżanka Poziomka bardzo seksowna i atrakcyjna
Nie powiedzialem, ze Poziomka jest brzydka czy nieatrakcyjna, wrecz przeciwnie. Nie pochwalam jedynie jej arogancji, ktora uwazam za nieuzasadniona., stad i szorstki komentarz.
Nikt cię nie wyśmiewa, tylko oceniamy zdjęcia, które sama publikujesz z własnej, nieprzymuszonej woli. A że są one brzydkie, to już twoja wina, nikogo innego.
Boli mnie to,że mój wygląd na tym forum co chwila wyśmiewają i moderatorzy ani admin na to nie reagują. Bo po co ,prawda? No i najlepiej, być po stronie wyśmiewających mnie. Lepiej mieć wybujałe ego,niż pozwalać na wyśmiewanie siebie(o ile obronę własną można wybujałym ego nazwać).
!? jesteście tylko dlatego, że jest wredna, gdyby była miła to byście słodzili aż do porzygu. I kogoż ego jest wybujałe?
Oceniam zdjęcie, nie osobę. Co ciekawe nikt nie napisał, że jest mało atrakcyjna, a jedynie ujął, że zdjęcie może być lepsze. Nie unoś się bezpodstawnie.
Niezłe cycki.
Ujo mi się przyznał że pisał krytykę jedną ręką.
Kakao w dupie ci się rozpuściło, że nie utrzymałeś nerwa czy co?