Forum Dragon Ball Nao

» Survivory 2013 - komentarze

Strony:   1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  
Katz Mężczyzna
^Hatamoto
Hatamoto
[ Klan Tokugawa ]
Katz
Dni na forum: 6.310
Plusy: 27
To prawdziwa kobieta jest

Ideology evo:
Józef Stalin: "Cudów nie ma"
Donald Tusk: "Polska będzie gospodarczą potęgą"
Berlusconi: "Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Obraz
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Dni na forum: 6.317
Plusy: 2
Bleh, prawidzwe kobiety tak nie wyglądają. Widać, że jej górna warga od lat jest zaprzyjaźniona z chirurgiem ;p
Ale, że zwykle gra prostytutki, to faceci ją lubią, kojarzy się z seksem ;p

Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie.
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.583
Plusy: 73
Jolie od zawsze miała brzydkie usta.

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
No fakt, usta ma okropne, ale za to ma zajebiste oczy.

Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Dni na forum: 6.249
Plusy: 18

'These are the seasons of emotion and like the winds they rise and fall'
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Ależ mnie *irytuje* takie podejście, jak kogoś skrytykuje, to od razu wszyscy na około trąbią, że jestem zazdrosna. Uważam również, że brzydki jest Danny DeVito, o niego również jestem zazdrosna?

A zdjęcie jest wyfotoszopowane do granic możliwości a i bez tych przeróbek nigdy nie podobał mi się jej typ urody, są dziesiątki znacznie ładniejszych i utalentowanych aktorek

Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Och, ale się jej uczepiłaś. Jakoś nie piszesz w kółko o Dannym, a o Monice tak Już kilka postów.

A znajdź mi którąś z Pań, z tej listy, która ma naturalną urodę w 100%. Wystarczy wpisać, że bez makijażu i każda z nich będzie o połowę brzydsza, nie tylko Bellucci. A co to tych 'dziesiątek ładniejszych' to kwestia gustu. Ja aż tylu bym nie znalazł

Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
To Endzik zaczął o niej pisać, rozmowa się rozwinęła, ja w niej uczestniczę. A że chcę ją wywalić z surva, to dlatego, że jest wyjątkowo kiepską aktorką która w 90% występuję w jednym typie roli. Jest najsłabsza z listy, która została.

Wiadomo, że makijaż i przeróbki robią swoje, dlatego wstawiłam jej zdjęcie na którym poza toną makijażu wyglądała w miarę naturalnie, bo nie było ono przerobione. Ty to skomentowałeś wrzuceniem zdjęcia z okładki żurnalu, co było żałosne ;p

franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.129
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 3
Nie interesują mnie panny bez makijażu, bo lubię naturalne kobiety. Brak makijażu jest niekobiecy i nienaturalny u kobiety, i nie chcę go oglądać, bo po co mają mi się babki nie podobać, jak mogą mi się podobać? Taka Bellucci jest ładna. Prawda Clio?

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Czyli sugerujesz, że 90% jej ról to role prostytutek? Bez przesady ;p Ile ona ich zagrała? Nie znam jej filmów, ale strzelam, że maks trzy bo wiem o jednej?

To w tym survivorze liczy się tylko wygląd obecny? Ja mam to gdzieś jak ktoś wygląda 'w miarę naturalnie', i jeżeli mam obok zdjęcie gdzie wygląda lepiej to za miarę oceny biorę te drugie ;p Więc dlaczego to było żałosne? ;p

Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Nawet jeśli nie prostytutek, to zawsze jej role opierają się na uwodzeniu, prowokowaniu, wdzięczeniu się przed kamerą i mizianiu się w łóżku. I w survivorze nie oceniłam jej obecnego wyglądu, tylko właśnie dorobek aktorski. I oglądałam z nią co najmniej 4 filmy, gdzie grała prostytutki, a pewnie jest jeszcze więcej w tych, których nie oglądałam

Moim zdaniem to było żałosne, bo na zdjęciu takiego typu najwiekszy paszczur będzie wyglądał zajebiście ;p
aczkolwiek mnie się ona nigdy nie podobała, nawet za młodu. Ma brzydkie usta i ogólnie dziwny kształt twarzy, który mi nie podchodzi.

[ Dodano: 25.01.2013, 18:06 (po 4 minutach) ]
A co do twojego pytania, czy w tym survivorze liczy się tylko obecny wygląd. Ty głosowałeś na Maggie Smith, bo jest, cytuję "za stara". Jak dla mnie wygląda jednak całkiem nieźle i rześko.
http://i174.photobucket.com/albums/w112/vick ... gie-58.jpg
http://i2.listal.com/image/1120950/600full-maggie-smith.jpg
http://imgc.allpostersimages.com/images/P-47 ... -smith.jpg

Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Jeden jest dobry w tym, drugi w rolach gangsterskich, inny gra jeszcze kogoś inne. Każdy w czymś jest lepszy od drugiego.

Wiedziałem, że się czepisz tego ;p Po prostu wiedziałem. W jej przypadku pomijając to, że za młodu nie wyglądała za ciekawie to kojarzę ją tylko jako starą. Dlatego napisałem, że za stara. Bo tylko taki jej wygląd kojarzę, z masą zmarszczek. Bellucci kojarzę też taką jaką lubię. Mam nadzieję, że wytłumaczyłem

Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Dla mnie kryterium dobrego aktorstwa jest umiejętność wcielenia się równie dobrze w bardzo różnorodne role, a nie granie w kółko tego samego. Jakiś krytyk filmowy, wyleciało mi teraz nazwisko z głowy, kiedyś stwierdził, że Roger Moore jest kiepskim i niesamowicie naturalnym aktorem, bo w większości filmów gra samego siebie i nic innego nie umie. Czy się z tym zgadzam w stosunku do Moore'a to odmienna sprawa, ale mam to samo odczucie w stosunku do Bellucci. I staram się oceniać aktorstwo, a nie jej obecny czy dawny wygląd.

Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Ja tak oceniam w gruncie rzeczy w aktorach. Wyjątek nie wywalenie Stallone, bo uwielbiam Rockyego ^^ Na temat aktorek mam dużo mniejszą wiedzą, więc jedyne dla mnie najrozsądniejsze kryterium do oceniania to uroda ;p

Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Przecież w filmach gdzie grają aktorzy, których oceniasz, grają też aktorki, lol ;p. Czym jest twoja wiedza na temat aktorów, jeśli nie oglądanie filmów z ich udziałem?

Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Eh, akurat w filmach które oglądałem większość z wymienionych aktorek tam nie grała. Oglądam raczej ze względu na aktorów. Przykładowo mam bzika na punkcie Ala Pacino, widziałem z nim 38 filmów, Depp - 33, Jack Nicholson coś ponad 10. I szczególnie na temat pierwszej dwójki wiem sporo. I tutaj mam wiedzę gdzie mogę oceniać umiejętności aktorskie obiektywnie, a nie subiektywnie jak u większości Pań. Z tego co jestem w stanie sobie przypomnieć kilkakrotnie widziałem w akcji Angelina Jolie, Helena Bonham Carter, Michelle Pfeiffer, Penélope Cruz i Winonę Ryder. I to są moje faworytki w tym survivorze. Resztę znam zdecydowanie mniej dlatego oceniam np. po wyglądzie. Jak sama wiesz, to jest Survivor, gdzie wybieramy ulubionych aktorów/aktorki a nie najlepszych. Poza tym jak powinnaś zauważyć w propozycjach kandydatów dałem komunikat, aby mi ktoś pomógł przy aktorkach bo mało ich wymieniłem ;p

Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Jeśli masz na czyimś punkcie bzika, to raczej tym bardziej nie oceniasz obiektywnie

Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Niby tak, ale w wypadku aktorów mam skalę porównawczą i na bazie obejrzanych kilkunastu filmów jestem w stanie wybrać lepszego. Wiadomo, że to moja opinia, ale mam na czymś oceniać a niektórzy nie mają Przykładowo te kilkadziesiąt widziane z Pacino, i kilkanaście z De Niro. Wolę pierwszego z nich

Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Marimo napisał(a):
Przykładowo te kilkadziesiąt widziane z Pacino, i kilkanaście z De Niro.
Bo tylko kilkanaście z De Niro, gdybyś obejrzał kilkadziesiąt, inaczej byś śpiewał ;D

franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.129
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 3
Tylko niemcy głosowali za odrzuceniem Gołoty. I folksdojcze.

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
Strony:   1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 12, 13, 14  

Forum DB Nao » » » Survivory 2013 - komentarze
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump