Szponiasty Ziemianin Wiek: 32 Dni na forum: 4.539 Posty: 25 Skąd: Wrocław
Witam was kochani userzy DB nao Dawno na żadnym forum nie użytkowałem, a wasze bardzo mi się spodobało Mam nadzieję, że wpasuję się tu i poznam was lepiej
Fanem DB jestem od dziecka, od czasów RTL-owych, jak pewnie większość z was Ponadto czytałem Naruto i Bleach, choć na bieżąco nie jestem z żadnymi. Ponadto jestem okazyjnie nerdowskim graczem i pisze opowiadania, które być może będziecie chcieli przeczytać
Pozdrawiam
Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.140 Plusy: 15 Posty: 4.260 Skąd: 絶望の海の底から
Witam na forum i zycze dobrej zabawy. Btw. jak masz na imie? Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Szponiasty Ziemianin Wiek: 32 Dni na forum: 4.539 Posty: 25 Skąd: Wrocław
Siemka, siemka Studiuję aktualnie biznesowe pierdoły we Franku nad Odrą Z pracą to tak raczej specyficznie u mnie, prowadzę małą działalność, ale to nic poważnego.
Byczusia Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 32 Dni na forum: 6.247 Plusy: 6 Posty: 4.737 Skąd: z świata snów i marzeń
Witam, skąd pomysł na nick?[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"