Mart napisał(a):
Mnie tam sie podobaja. Blade i niezbyt zgrabne, nic specjalnego.

Blade i niezbyt zgrabne, nic specjalnego.

Blade

Hayato napisał(a):Blade i niezbyt zgrabne, nic specjalnego. Wciaz wyglada jak 12 latka.Gorefiend napisał(a):
Jedynym atutem Byczej, w kwestii urody, jest jej biust.
Mysle,ze nie jedynym Shiro. Mnie na przyklad zawsze podobaly sie jej nogi, do pokazywania ktorych,z reszta sam ja namawiam.

tak czy siak na plus
Wiemy, że masz małe XD Miseczka A czy może podwójne A.
nie, bo B podchodzace byc moze i pod C, ciezko stwierdzic, kobiety potrafia z tym niezle oszukiwac, a nie sprawdzilem dokladnie tak czy siak na plus

Żałosna obrona, typowa dla ludzi XD Dobra daje B ale to chyba szczyt możliwego rozmiaru XD
Ps. Nawet nie chce mi się twojej uwagi komentować, bo jest po prostu śmieszna i żałosna. Wiem, że kobiety oszukują rozmiarem swoich piersi. Podobnie ma się z członkiem,bicepsem,barkami a nawet i klatą czy tzw. sześciopakiem.

Podobnie ma się z członkiem,bicepsem,barkami a nawet i klatą czy tzw. sześciopakiem.

Grenardo napisał(a):Rozumiem, że dałeś ten przykład bo sam też oszukujeszPodobnie ma się z członkiem,bicepsem,barkami a nawet i klatą czy tzw. sześciopakiem.

Co mnie interesuje czy jesteś w związku to nie dodaje ci plusa do atrakcyjności

Nie dodaje, to prawda. Jakby była bez chłopa byłaby taka sama. Ale sam fakt, że jakiegoś chłopa ma, a ty w wieku 27 lat nie masz, i już nie będziesz miał, dziewczyny trochę świadczy o twojej atrakcyjności. Poza tym zdjęcia i filmiki mówią, że na ogół masz przekrzywioną mordę a maksimum twoich zagrań, jakimi potrafisz zaskoczyć kobietę, pewnie kończy się na słynnej w internecie minecie między palcami dłoni.
Mój biust nie jest Twoją sprawą, a jeżeli chcesz w jakiś sposób mi dokuczyć, to powinieneś wiedzieć, że od 2,5 roku jestem w związku i jakiekolwiek komentarze na temat mojego wyglądu nie robią na mnie żadnego wrażenia. Spróbuj w inną stronę

Cycu, to na człona powiedziała, że jest w związku. Chyba wie co chce napisać.
wroc do tej podstawowki bo swoja nieumiejetnoscia czytania nikogo juz nie zaskakujesz, chodzilo jej o to, ze twoja krytyka jej fizycznosci splywa po niej jak woda po kaczce