Mart napisał(a):
Mnie tam sie podobaja. Blade i niezbyt zgrabne, nic specjalnego.
Blade i niezbyt zgrabne, nic specjalnego.
Blade
Hayato napisał(a):Blade i niezbyt zgrabne, nic specjalnego. Wciaz wyglada jak 12 latka.Gorefiend napisał(a):
Jedynym atutem Byczej, w kwestii urody, jest jej biust.
Mysle,ze nie jedynym Shiro. Mnie na przyklad zawsze podobaly sie jej nogi, do pokazywania ktorych,z reszta sam ja namawiam.
Wiemy, że masz małe XD Miseczka A czy może podwójne A.
nie, bo B podchodzace byc moze i pod C, ciezko stwierdzic, kobiety potrafia z tym niezle oszukiwac, a nie sprawdzilem dokladnie tak czy siak na plus
Żałosna obrona, typowa dla ludzi XD Dobra daje B ale to chyba szczyt możliwego rozmiaru XD
Ps. Nawet nie chce mi się twojej uwagi komentować, bo jest po prostu śmieszna i żałosna. Wiem, że kobiety oszukują rozmiarem swoich piersi. Podobnie ma się z członkiem,bicepsem,barkami a nawet i klatą czy tzw. sześciopakiem.
Podobnie ma się z członkiem,bicepsem,barkami a nawet i klatą czy tzw. sześciopakiem.
Grenardo napisał(a):Rozumiem, że dałeś ten przykład bo sam też oszukujeszPodobnie ma się z członkiem,bicepsem,barkami a nawet i klatą czy tzw. sześciopakiem.
Co mnie interesuje czy jesteś w związku to nie dodaje ci plusa do atrakcyjności
Nie dodaje, to prawda. Jakby była bez chłopa byłaby taka sama. Ale sam fakt, że jakiegoś chłopa ma, a ty w wieku 27 lat nie masz, i już nie będziesz miał, dziewczyny trochę świadczy o twojej atrakcyjności. Poza tym zdjęcia i filmiki mówią, że na ogół masz przekrzywioną mordę a maksimum twoich zagrań, jakimi potrafisz zaskoczyć kobietę, pewnie kończy się na słynnej w internecie minecie między palcami dłoni.
Mój biust nie jest Twoją sprawą, a jeżeli chcesz w jakiś sposób mi dokuczyć, to powinieneś wiedzieć, że od 2,5 roku jestem w związku i jakiekolwiek komentarze na temat mojego wyglądu nie robią na mnie żadnego wrażenia. Spróbuj w inną stronę
Cycu, to na człona powiedziała, że jest w związku. Chyba wie co chce napisać.
wroc do tej podstawowki bo swoja nieumiejetnoscia czytania nikogo juz nie zaskakujesz, chodzilo jej o to, ze twoja krytyka jej fizycznosci splywa po niej jak woda po kaczce