Polecam choć nie tylko o zombie.
 Obok zombie m.in. wampiry i kosmici, takiej kombinacji chyba jeszcze nie było. Tylko niektóre najprymitywniejsze żarty mogli sobie darować.
 Obok zombie m.in. wampiry i kosmici, takiej kombinacji chyba jeszcze nie było. Tylko niektóre najprymitywniejsze żarty mogli sobie darować.

Nie sztuką jest dołączyć do dobrego klanu. Sztuką jest taki klan stworzyć.

Nie lubię filmów o zombie, ale World War Z mi się podobało, bo te zombiaki były takie dzikie i wściekłe, a nie przymulone jak zwykle.

Parvatti napisał(a):Po prostu lubisz Brada Pitta, a nie że zombiaki to czy tamto. Jest wiele innych filmów, w których nie są przymulone. Sam nic do tego filmu nie mam, ale taka o nim prawda, że gdyby nie budżet, to by skończył w najlepszym razie jak pozostałeNie lubię filmów o zombie, ale World War Z mi się podobało, bo te zombiaki były takie dzikie i wściekłe, a nie przymulone jak zwykle.

Noc żywych trupów ma genialne zakończenie. Poza tym jest tam zombie, który zwyczajnie wali kamieniem w szybę samochodu. To tak dla niedoinformowanych, dla których true zombie to ledwo chodzący przymuł, który nic nie potrafi.

To jest jakaś książka?