bardyt Super Saiyanin Dni na forum: 3.670 Posty: 312
czyli głównym powodem przemiany w SSJ God było mniejsze zużycie staminy?
Coraz bardziej jestem ciekaw co takiego potrafi Jiren, oprócz szybkości
Tak mi przyszło do głowy, co się stanie, gdy Zeno pomyli obrazek na tablecie i kliknie osobę, która nie wypadła jeszcze ? bo czasami szuka, szuka i jestem ciekaw czy jest szansa, że jak kogoś kliknie, to też zostanie przeniesiony, mimo, że nie wyleciał za ring bardyt.pl | Wiadomości AI
Diablo2020 Super Saiyanin Wiek: 37 Dni na forum: 3.714 Posty: 365
Walki były fajne, ale przemiana Goku w Super Sajańskiego Boga... trochę słaba, ale niech im będzie.
bardyt napisał(a):
czyli głównym powodem przemiany w SSJ God było mniejsze zużycie staminy?
Takie rozwiązanie już od dawna stosują w mandze, a zwłaszcza w sadze z Zamasu, która jest o niebo lepsza niż w anime... niestety, ale taka prawda. A osobą, która jako pierwsza na to wpadła był Vegeta nie Goku... i tak Vegeta w nadze też ma SSJ God
bardyt Super Saiyanin Dni na forum: 3.670 Posty: 312
No właśnie te przemiany SSJ, SSJ God, SSJ Blue, takie już sobie, brakuje tego efektu WOW gdy po raz pierwszy się przemieniał, bo teraz to pstryka palcem i ma inny kolor włosów mam nadzieję, że ta nowa przemiana, która się zbliża będzie miała efekt WOWbardyt.pl | Wiadomości AI
Kemot81 Super Nameczanin Dni na forum: 3.256 Posty: 105
Odcinek dobry Hit w swoim stylu spokojnie ich wypunktowal. Jiren widze czeka i czeka widocznie sam bedzie walczyl kontra reszta. Jezeli Goku wygra bedzie oznaczac ze jest mocniejszy od Berus.
Katz ^Hatamoto [ Klan Tokugawa ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.325 Plusy: 27 Posty: 5.313 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Z dupy trochę ten SSJ God się pojawił, wyglądało jakby w ostatniej chwili wymyslili by choć na moment go dodać i przypomnieć o tej formie.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Odcinek od początku do końca bardzo fajny. Humor, walki, kwestie i muzyka na jak najbardziej satysfakcjonującym poziomie.MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
szarlej_3 Saiyanin Wiek: 32 Dni na forum: 2.788 Posty: 232 Skąd: Szczecin
Goku na blue - no w końcu! I jakaś moc od Goku a nie tylko zwykły poziom i leserstwo. Takiego Goku lubię Tylko gdzie Vegeta? Podrywa C18 czy co, że tyle go nie ma?
A w ogóle wątpię, aby trwało to krócej niż 13 minut. Bo każdy sobie odpoczywa co chwilę. ;p 13 minut walk i każdy co, po 3 minutach odpoczywa?!
Spko tekst Toppo, że nie ma sprawiedliwości, tylko wymazanie lub przetrwane. Klątwa - Dragon Ball