To nikt inny jak Małpi Król. A źródło to okładka tej kasety:
Szukałem wszędzie przez 6 godzin źródła. Wiadomo było, że to pochodzi z czegoś drukowanego, bo lekkie ślady zużycia papieru i drobne pasy sugerują, że to skan wydruku. Więc szukanie w anime odpadało. Przeczesałem wszystkie możliwe źródła dostępne w sieci: skany Shõnen Jumpów, kalendarze, artbooki, drukowane materiały promocyjne do anime, a nawet kolorowe rozdziały i strony tytułowe samej mangi. Celowałem w okres od początku Dragon Ball'a do końca sagi Saiyan, bo to mógł być albo Gokũ jako dziecko albo Gohan za dzieciaka. Wszystko przeszukałem i końcu wszedłem na swoją stronę i przypadkiem zobaczyłem nietypowe tło z kreskami i widoczny kawałek koszulki przy uchu. 6 godzin roboty!!
Ludzie, weźcie zadawajcie coś łatwiejszego, bo można zwariować od tych zagadek. Po potwierdzeniu poprawności mojego rozwiązania zadam coś łatwiejszego!
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez tronk21: 03.05.2022, 22:08
To nikt inny jak Małpi Król. A źródło to okładka tej kasety:
tronk21 napisał(a):
Ludzie, weźcie zadawajcie coś łatwiejszego, bo można zwariować od tych zagadek. Po potwierdzeniu poprawności mojego rozwiązania zadam coś łatwiejszego!
Kolega ostatnio zarzucał uczciwym i pracowitym ludziom niekompetencję w rozpoznawaniu różnych rzeczy, więc powiedzmy, że to w ramach rewanżu ドラゴンボールの秘密~神龍~ / Doragon Bōru no Himitsu ~Shénlóng~ = Tajemnica Smoczych Kul ~Dongfeng Peugeot Citroen~
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Musashi Miyamoto: 03.05.2022, 22:33