Forum Dragon Ball Nao

» Teknoman

eMate Mężczyzna
"Rōnin
Rōnin
[ Klan Asakura ]
eMate
Dni na forum: 7.497
Następne anime o robotach. Srednia fabula, srednia kreska, ale za to glowny bohater jest ciekawy. Oczywiscie da sie ogladac z przymruzeniem oka, bo zbyt ambitny to ten tytul nie jest. Aczkolwiek na pewno ciekawy.

Ten post był edytowany 2 razy, ostatnio zmieniony przez eMate: 08.11.2007, 20:25
Kamzo Mężczyzna
"Shinobi
Shinobi
[ Klan Takeda ]
Kamzo
Dni na forum: 7.520
Plusy: 15
eMate, zanim zaczne wypowiadać się na temat serii, mam prośbe, przestań pisać Transformery !! Transformers to tylko jedne z wielu robotów należących do rodziny wielkich mechów. No, to przejdźmy do rzeczy .
Teknomen to dość ciekawe anime, które miałem okazje oglądać kiedyś na TV 4 (no i nie tylko ja ). Z powodu szkoły ominąłem sporo epizodów i pewnie dlatego średnio zainteresowałem się tym tytułem. Wielkim minusem było to, że trafiła do nas pocięta i spartaczona wersja Made in USA

Obraz
"You can almost say music is beyond all race, color of skin and religion. There are so many problems in the world, but music is truly beyond... It is fantastic."
SUGIZO
Łasiczka Kobieta
"Rōnin
Rōnin
Łasiczka
Dni na forum: 7.525
No cóz kolejne anime o mechach, moim zdaniem bardzo średnie. Z róznych względów nie widziałam wielu odcinków. Do GW nie dorasta do macrossa tym bardziej.A do VoEF to juz w ogóle [ ort! ] nie te progi.
Ogólnie anime/mangi o mechach mi nie podchodzą.
fanatyczka
Saiyanin
Saiyanin
fanatyczka
Dni na forum: 7.041
nie lubie Teknomana (ale za to mojemu 4 letniemu wtedy braciszkowi się to podobało), oglądałam to i jak na mój gust to jest kiepskie anime
Avensus Mężczyzna
"Indestructible
Indestructible
[ Klan Asakura ]
Avensus
Dni na forum: 7.068
Plusy: 9
Takie sobie Kreska nawet ładna, ale za to fabula nie jest najlepsza- przewidujaca, bez ostrych scenek i slabo rozwiniete. Po prostu kolejne anime

When music is the weapon, the sickness is the cure
'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope
[i43.tinypic.com/33ojrxj.gif]
Malik-al-Mulk Cwel Mężczyzna
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Dni na forum: 7.098
Ostrzeżenia: 3
mi tez sie nie podoba...

Obraz
PALATIAL REGALIA
KaKarot0 Mężczyzna
Super Nameczanin
Super Nameczanin
KaKarot0
Dni na forum: 6.691
Ostrzeżenia: 1
Wielkim minusem było to, że trafiła do nas pocięta i spartaczona wersja Made in USA
słyszałem że tak to pocieli że tylko można płakać same najlepsze rzeczy [ ort! ] wycieli i co zostawili? Srednia fabułę imiona take sobie niewyjaśnione wątki i takie tam. ogólnie [ ort! ] żecz biorąc nie najgorzsze ale takie se.
konto usunięte
Saiyanin
Saiyanin

Hmmm... Średnio mi się podobało... Fabuła można powiedzieć że fajna... Ale kreska średnia... Przyznam sie ze najpierw tego nie oglądałam, bo strasznie nie podobała mi się muzyka! ale raz trafiłam na środek odcinka. i od tego sie zaczęło
Shiro Mężczyzna
"The Human Typhoon
The Human Typhoon
[ Klan Asakura ]
Shiro
Dni na forum: 7.491
Plusy: 4
Latającym robotom mówimy stanowcze "NIE".
Nigdy nie przepadałem za tego typu Anime, nie interesuje mnie kosmos, jakieś przesadzone wojny, alieny atakują planetę i resztki ludzkości bronią się. Tematyka związana z wielkimi robotami, w których siedzą ludzie po prostu mi nie imponuje, dla mnie takie anime przeważnie jest płytkie i denne.

Sometimes baby
We make mistakes
Dark and hazy
Prices we pay
Dark Mężczyzna
Kaiō
Kaiō
[ Klan Tokugawa ]

Dni na forum: 6.597
Plusy: 4
Ostrzeżenia: 6
Kilka lat temu było spoko oglądało się dobrze czasami przymróżałem oko na tę ciemną kreskę bo od tego oczy mnie bolały ocena 5/10
Mateusz Mężczyzna
^Recenzent
Recenzent
[ Klan Tokugawa ]
Mateusz
Dni na forum: 6.419
Plusy: 10
Oglądałem jak leciało w TV. Z tego co pamiętam fabuły była tak, żeby pokonać te potwory, które atakują Ziemię. Jak dla mnie beznadziejna. Momentami bardzo nudny. W porównaniu do DB: 4/10

Obraz
Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Dni na forum: 6.274
Plusy: 6
Jeśli chodzi co do Teknomana... nie przepadałam za nim. Głównie ze względu na nudną fabułę i nieciekawą kreskę. Owszem, lubię kosmos, roboty,etc.,ale to mnie absolutnie nie wciągnęło. Fakt było przewidywalne do bólu i kreska obrzydliwa(rzygać mi się chciało). Takie to było robione wszystko na odwal, poza tym do bohaterów nijak się przekonałam. Jacyś nieciekawi.
Pozdrawiam.

[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"

Forum DB Nao » » » Teknoman
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump