Mogło to tak wyglądać... oczywiscie to tyko moje przypuszczenia

Moim zdaniem ta choroba Goku w android saga jest pewnym tropem W sumie to Toriyama mógł się w ten sposób łatwo wytłumaczyć xD "Dlaczego nigdy nie przedstawił nam Pan matki głównego bohatera ?" "Bo umarła zaraz po porodzie na atak serca - na nieszczęście Goku, ta choroba zostałaprzez niego odziedziczona". A tak na serio mógł o niej po prostu [ ort! ] zapomnieć a potem było juz za późno więc sie zabezpieczył ^^
Ja sądze żę to była Seripa , bo dobrze znała Bardocka i mogli cos razem wywinąć . Do tego jeszcze jak dobrze wiemy Goku jest genialnym Sayianinem więc sązde że Bardock i Seripa to byłby dobry związek ponieważ obaj byli wojownikami . Ale to jest tylko teoria i tylko teoria .
dla mnie matką Goku była Serpia
Nie dawno w Vegete udezyla kometa zgineli przawie wszyscy w tym nasi rodzice
a co w ogóle [ ort! ] oznacza imię Kakarotto bo nigdzie nie moge tego znaleźć
'Kakarotto' oznacza 'Pajac'.
Przykład: w GT w dubbingu, gdy Vegeta chciał się przemienić w SSJ4, powiedział do Bulmy:
A co do tematu: skoro Songa wyrzucili z planety (tak przynajmniej twierdził Vegeta) bo był 'wybrakowany', to znaczy, ze równie dobrze mógł być nie do końca Saiyaninem.
A co do tłumaczenia....czytałam gdzieś, że po japońsku oznacza to pajac, ale nie jest to zbytnio ważne.