Moim zdaniem powinien być poziom ssj 10 wtedy byłby w dragon ball gt mógby go zrobić Goku i Vegeta. Opis postać:robi się wysoki jak gigant slug włosy ma jak ssj3 tylko że są większe.Nowe ataki Vegeta two big bang atak podobne do final flash tylko że ręce są bardziej oddalone od siebie z rąk widać będzie się kule big bang atak.Goku będzie miał atak jak sprilint bomb tylko większy.
ZameR Saiyanin Wiek: 31 Dni na forum: 5.659 Posty: 283 Skąd: Bydgoszcz
Moim zdaniem takie poziomy to kompletny bezsens. Po co "ulepszać" coś co już jest bardzo dobre? SSJ 4 w zupełności wystarczy, a pomyśl. Jeżeli miałby być SSJ 10 to musiałby być też SSJ 9, 8..., 5 i jakby to wyglądało, wymyśl tyle poziomów żeby każdy się jakoś różnił i zaskakiwał i do tego wpleć to w fabułę, żeby nie było że zawsze nadejdzie moment, iż Goku się wkurzy i zmieni formę na wyższą. Totalna głupota moim zdaniem, bo to by było banalne, monotonne i przede wszystkim nudne. Tak ja przynajmniej uważam. Pozdro i witam na forum (na którym sam nie jestem zbyt długo ).
EDIT
Hehe, to z tą krową to jakaś insynuacja? , po to forum, żeby wyrażać swoje poglądy
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez ZameR: 26.11.2007, 19:54
Co jest, większego spamu w życiu nie widziałem.. w ogóle [ ort! ] temat bez sensu . SSJ 10? Żarty jakies, czy co? Ciekawe, gdzie mogliby zmiescic pozostale poziomy ... "
Nie spamuj !! ...Co do samego tematu...jest on totalnie bezsensu... W DB nie mielismy okazji nawet ujrzec SSJ5 a Ty tutaj o SSJ10... Trzeba bylo od razu [ ort! ] napisac SSJ20 byloby ciekawiej i na pewno [ ort! ] bylby silniejszy od SSJ10..."Kreujemy chwile prawdziwej wolności lecąc nad przeszkodami, które Wy omijacie każdego dnia... " David Belle
na moje to zupełnie bez sensu .Według mnie to ssj3 wystarczy i gt było zbedne ale jak juz jest to trudno.A wracając do tematu to pomysl Drogi Goku LSSJ jaki mósiał by byc przeciwnik zeby zmusic goku lub kogo kolwiek do zamiany w ssj5 a co dopiero ssj10 .Na moje to ten temat jest bezsensu
Tak sobie zauważam że twój jak i mój post to spam, ale żeby komuś wytykać że spamuje i samemu spamować to już jest trochę nietaktowne, a co to tematu
to wypowiem sie porównując twój temat do tego że chipsy Lay's miały ta samą nazwę, smak, nawet tą samą promocję tylko paczka miała by inny kolor to jakie by to było? NUDNE i BEZ SENSU taki byłby poziom SSJ10... Czasami
uważamy że SSJ4 i seria GT była niepotrzebna, wiec reakcje na SSJ5 czy SSJ7 była by nie dobra - delikatnie mówiąc...
Pozdrawiam, temat zamykam xD
[img198.imageshack.us/img198/1294/finalsygjrock2.jpg]
"Hana wa sakuragi , hito wa bushi." - "Wśród kwiatów wiśnia wśród ludzi wojownik."
"Leć jak motyl, kłuj jak pszczoła"
Santoryu
nie nie powinno istnieć ponieważ byłby to całkowicie zbędny element tak
jak ssj 4Gdy ktoś umiera wszponach Gniewu
Rodzi się klątwa..krąży w Okół miejsca Śmierci
Gdy zabłądzisz w to miejsce...
...:::ZNISZCZY CIĘ JEJ GNIEW:::...