Imie - Wioleta
Wiek - 16 (skończone 12 lutego)
Miasto - Zielona Góra
Nick - Niegdyś Lilu, obecnie Tenshi
Pochodzenie Nicka
Pierwszy mój nick wziął się, jak już kiedyś wspominałam, od imienia głównej bohaterki "Piątego Elementu", po prostu rejestrowałam się dzień po obejrzeniu filmu i imię tak zwanego Piątego Elementu wpadł mi do głowy i napisałam, tak jak sie wymawia, czyli "Lilu"^^. Dalsze moje nicki kreciły się wokół aniołów, co później przybrało postać mojego teraźniejszego nicku, czyli Tenshi - anioł (w j. japońskim).
Avatarów było multum, pierw jakieś takie byle jakie, nie pamiętam czy z Dragon Balla jakieś miałam, w każdym razie, dosć często je zmieniałam. Później, kręciłąm się w jakieś mroczniejsze klimaty^^. Sygnatury, głównie były z Naruto, kiedyś miałam jedną od Bad (za co dziękuje, synga zaje.. fajna

Początki na forum.
Hmm... pierwsze dni, ooojj i to wiele pierwszych dni, nic nie pisałam, nie udzielałam się ani w sB, ani nie pisałam postów, jakoś nie chciałam się wkręcić, a na forum trafiłąm, bo po paru latach przypomniałam sobie "niechcący" o tym animcu, więc chciałąm przypomnieć sobie co nieco i trafiłam na stronke DBNao, a jakoż, iż najbardziej mi się tu spodobało, wiec zostałam, czego nie żałuje i żałować nie będe. Musze też wspomnieć, że byłąm dosć dziecinna na początku, ale to przez moją nieśmiałość, później, jakoż, iż umiem dostosować się do rozmówców, przeszłam, jak to ktoś kiedyś napisał, przemiane, choć może tego nie widać, wciaz po części taka jestem

Wydarzenie na Forum.
Ehm... cóż, nie ma zbyt wiele, sądze, że tych złych tym bardziej, prócz pewnych afer, dotyczących Freez'a i niegdyś Mihesza. Co do dobrych, na pewno zalicza się poznanie Legolasa, dzięki któremu, mocniej się wkręciłam, gdyż był pierwsza osobą, którą poznałam na forum, czego nie żałuje i dobrze mieć w Nim przyjaciela. Drugą ważną rzeczą dla mnei, jest poznanie Daichiego, którego nigdyś wręcz nienawidziałam i totalnie wkurzało mnie Jego błazerstwo. Z czasem, poznałam Go lepiej, początkowo fajnie nam się wkręcało ludzi na forum, iż jesteśmy razem, od dłuższego czasu, tylko, że niechcieliśmy o tym mówić, przez te głupie zabawy, coraz dłuzej ze sobą i coraz milej rozmawialismy, przez co naprawde zbliżyliśmy się do siebie i zaczeliśmy być ze sobą naprawde, kocham Go nadal i to jest jedna z najwazniejszych rzeczy, jaka mi się przytrafiła na forum.
O Sobie.
Tu bym mogła wiele, mało osób wie, że mam rozdwojenie jaźni, niekiedy potrafie być hamska, bezuczuciowa i nie patrzeć na innych, czasem wręcz odwrotnie. Zazwyczaj jestem skrytą osobą i mało co się udzielam, odzywam na codzień, czemu?.. nigdyś chyba przez nieśmiałosć i to cholernie wielką, teraz już przemineła, choć czasem wciąż mam jakieś zająknięcia. Początkowo nie traktuje znajomości poważnie i mało rozmawiam, choć gdy już ktoś mnie lepiej pozna ( że tak to nazwac moge ), to doprawdy, jestem niż nakręcona katarynka i moge gadać godzinami ( choćby biorąc pod uwage ostatni sylwester u kumpeli, gadaliśmy do 5 rano

Wady - które widzą we mnie inni głównie, bo często ja nie widze w nich nic złego, no ale to ja

- bezczelność (podobno w mocnym stopniu)
- chamstwo
- mocne skąpstwo (bądz odwrotnie - nie wiem od czego to zależy)
- lenistwo
- hipokryzja
- nerwica (oooj i to wielka, ja to mówie!)
- niecierpliwość
- często mówie coś, raniac innych, zanim pomyśle, przez co często doprowadzam do scysji.
- czasem, ale to czasem totalne olewanie kumpel, znajomych, przez co czesto mówią że jestem bez serca. (właśnie to jedna z cech osobowosci, u której widać, że mam rozdwojenie jaźni

- arogancka
- egoistka (choć na codzień tego nie spostrzega się)
- żart (czasami ludzie nie potrafią zrozumieć, dlatego mówią, że jako tako, mam głupie, ale dla mnie to zalezy od dnia)
Zalety - choć ja tam nie widze, wiec napisze co inni mi kiedyś powiedzieli.
- wrażliwość
- zrozumienie innych
- podobno tez jestem dobrą przyjaciółką/kumpelą (cokolwiek to znaczy)
- bezinteresownosć (choć dla mnie to wada)
- dobre serce (tak mi rodzina mówi i przyjaciółka, ot, dlatego mówie o rozdwojeniu jaźni)
- lubie pomagać ludzią, choć częściej robie to dlatego, by zapomnieć o własnych problemach
- szczerosć (choć czasem ludzie to jako wade spostrzegają, nie dziwie im się)
- potrafie też wczuć się w sytuacje innych, dlatego 'łatwo' mi pomóc danej osobie
- żart (coś na wzór w wadach, tylko, że na odwrót

Co lubie w ludziach, a czego nie.
Nie lubie gdy ludzie są zbyt otwarci, lubie sama poznawać ludzi, a Ci co klepią o sobie, swojej rodzinei i sytuacji w domu na prawo i lewo, są bezwartościowi i jak dla mnie, po prostu [ ort! ] nie szanują siebie, ani własnych wartosci rodzinnych. Nienawidze złego smaku, tzn. gdy dana osoba wciaz powtarza [ ort! ] coś, uważajac, że to zabawne, a tak naprawde, śmieszy to tylko jego, lecz mimo to wciaz drąży ten sam temat. Denerwuje mnie takze to, iż niektórym nie da się nic przetłuamczyć, tłuamczysz coś człowiekowi, a mimo, iż mówi, że rozumie, nic się nie zmienia, sama nie wiem, czy przez głupote naturalną, czy dlatego, że chce zrobić komuś na złość, czy po prostu [ ort! ] ma to w dupie (za przeproszeniem

Co lubie, na pewno [ ort! ] jest to dystans do zycia, oczywiscie w znacznym stopniu, ale denewruje mnie to, gdy ludzie zbyt mocno przejmują się czymś, dramatyzujac 'co to będzie' (ale mimo to, nie lubie jak ludzie olewaja wszystko, nie myśląc co dalej, aż takiego luzarstwa nie lubie). Szczerosć, czasem dobitnosć, chce wiedzieć na czym stoje, niż babrać się w błocie kłamstw i pomówień. Lubie ludzi inteligetnych, ale nie takich, którzy myśla, że wszystko wiedzą (a takich wokoło mam pełno), tacy najczęściej po zaczęciu jakiejkolwiek rozmowy wymiękają.Lubie gdy człowieka otacza jakaś nutka tajemniczosci, intryguje swym zachowaniem i wiesz, że jest cos, co jeszcze się nie odkryło, dzieki czemu, masz więcej tematów do rozmów.
Co lubie robić/ moje zainteresowania (czyli tak zwane Hobby).
- taniec (i to chyba najważniejsza rzecz, jakoż, iż nawet chciałąm iść do liceum artystycznego, na ten kierunek ^^)
- Manga i Anime (co teraz bardziej się przekierowała na ogólne zainteresowanie Japonią)
- Muzyka (każdy jej rodzaj)
- jazda konna (choć ostatnio czasu nie mam)
- kocham zwierzęta, więc i one są moim hobby
- Czytać, czytać, czytać... ale coś sensownego ^^.
- Ogólnie, co z komuterem się tyczy
- Siatka (ostatnio rzadziej nożna, ale wole grać, nijeżeli oglądać

No i to by było natyle, jak dla mnie, to i tak sporo tego jest.
GG - 6683137
Pozdrawiam i zapraszam do komentowania