Forum Dragon Ball Nao

» Oceń osobę powyżej

Strony:   1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 45, 46, 47  
Rivion Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
Rivion
Dni na forum: 6.943
Fly:

Nick - wynika bodajże z mody na Muchy i Czesia,prawda?Jak dla mnie trochę dziwny i mało oryginalny,jedynie angielska wersja dodaje odrobiny ciekawości.

Avatar - no,to mi się bardzo podoba.Avek masz świetny - jasny,przejrzysty, fajna postać,logo klanu,nazwa się tylko trochę wtapia i jest niewyraźna,ale ogólnie bardzo,bardzo ładny.

Sygna - nie podoba mi się to,że jest tak chamsko podzielona na dwa obrazki,moim zdaniem lepiej by wyglądała,gdyby się one przenikały,albo była zrobiona z jednego.
Podpis - ciekawy,ładnie się rymuje

Osoba - Fly jest zawsze wyluzowany i ma poczucie humoru,wszystko traktuje z przymróżeniem oka,brakuje Mu jednak czasami powagi,rozwija swój talent do robienia grafy,co widać na coraz lepszych pracach,kumpel z klanu,ogólne nastawienie pozytywne

If you want to kill me,hate me...detest me...
-----------------------------------------------------
"Wielu żywych zasługuje na śmierć. I wielu ginących zasługuje na dalsze życie. Czy potrafisz im je wrócić? Więc nie szafuj tak wyrokami śmierci, albowiem nawet najmędrsi nie potrafią dojrzeć wszystkich konsekwencji."
Thought
Saiyanin
Saiyanin
[ Klan Takeda ]
Thought
Dni na forum: 6.615
Kamiru <bo o Fly już cały wykład był>

Nick: Ciekawy, w miarę oryginalny, najprawdopodobniej po prostu od imienia.

Avatar: Bardzo fajny, lubię postać Sasuke, tylko słowo "Kamyl" jeszcze zapisane kolorem pomarańczowym na zimnym tle pasuje jak Kałasznikov do W. Busha.

Sygnatura; Również ciekawa, podoba mi się banner, ale jednak jakby czegoś jej brakowało...

Osoba: Ze względu na to, że krótko jestem na forum, trudno mi napisać jego charakterystykę, wydaje się ciekawą osobą, pisze dość oryginalne posty i ma zapewne spore poczucie humoru.

When Thought looks in a mirror the mirror shatters, because not even glass is stupid enough to get in between Thought and Thought.
Drakan
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Drakan
Dni na forum: 6.678
Plusy: 7
Thought

Avatar - wygląda niezbyt zachęcająco, ale biorąc pod uwagę znaczenie jak i osobę piszącą wygląda to zupełnie inaczej, gdyż najzupełniej pasuje do forumowicza.
Sygnatura i podpis - sig ciekawa nawiązująca do avka, ale za ciemna. Mimo wszystko podoba mi się, lubię podobne klimaty. Podpis może być. Dla mnie nic nie znaczy i jak na razie pąwiązań nie widzę, bo nie wiem z czego jest.
Nick - jeden z wielu, gdyby nie jego geneza. Na tle występujących tutaj jest widoczny.
Osoba - po postach jak na razie wiele powiedzieć sie nia da. Specyficzne poczucie chumoru, charakterystyczny styl pisania, ot takie drobne wyróżniki. rozległa wiedza. Dosyć, że znam z życia realnego jeżeli tak to mozna wyrazić. I trzeba napomknąć, że jest personą niebanalną.

I know I'm strange, but what are You?
Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Thought
Saiyanin
Saiyanin
[ Klan Takeda ]
Thought
Dni na forum: 6.615
seji-san
Nickname: <kojarzy mi się z seiji, ale żeby się nazwać politykiem...bue...źle się kojarzy, bądź co badź>

Avatar: Emily the Strange. Postać z komiksu <I nie tylko> fabryki Cosmic Debris, na rysunku razem z Mistery. Banner z tej samej serii.
Lubię komiksy Emily, więc mi się podoba. That's all.

Sygnatura: Czyżby to drugie wydanie? W pierwszym zdaje się wstęp był nieco inny.
Lubię Wampira, jednak wolę trudniejsze gry typu
"Call of Cthulhu", "Changeling: The Dreaming".

Osoba: Niewątpliwie intrygująca. Godny przeciwnik w dyskusji, specyficzne poczucie humoru. Dość rozległe zainteresowanie...i wyraźny kotoholizm...
A to, czy się znamy...
Tysiące osób ociera się o siebie na powierzchni metrów kwadratowych...Czemu jedną z nich nie mogę być ja? Któż to wie?

When Thought looks in a mirror the mirror shatters, because not even glass is stupid enough to get in between Thought and Thought.

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Thought: 17.06.2007, 19:45
Filippo Mężczyzna
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kaeshi ]
Filippo
Dni na forum: 6.619
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 1
thought

nick: taki troche dziwny [ tak samo jak mój ]ale jednocześnie fajny
av:podoba mi się ten av z silent hill'a , poza tym sailent hill to spoko giera
syg: ładnie sie komponuje z avatorem który tez jest wporzo.
osoba: nie mam zadnych zastrzeżeńdo niej i tak w ogołe to trudno mi powiedzieć cokolwiek . Ale na razie [ ort! ] powiem
Oby tak dalej
podpisu mi sie juz nie chce [ ort! ] opisywac [ może później zedytuję ten post i napisze. może ]

"...jestem śmieszny czort, więc śmieję się..."
" Die With a Beer in Your Hand " - Tankard

THRASH ' EM ALL !!!
Lilu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
Lilu
Dni na forum: 6.968
Filippo

Nick-no coż jak na mój gust niezbyt oryginalny,nie wiem z kąd sie wzioł (sugeruje że od imienia)

Avatar-Ciekawy dostosowany do "sytuacji" (?),aczkolwiek widywałam lepszy [ ort! ],nie moge porównać z poprzednim ponieważ nie pamiętam jak wyglądał

Sygnatutka-Cóż to dużo mowic przedstawia Goku (nawet podpis jest )
więc tu sie dużo rozpisywac nie będe

Osoba-cóż nie znam go co nie znaczy że nie miałabym ochoty.Więc na razie [ ort! ] nie rozpisze sie...może kiedyś bede wiedzieć coś więcej

Pozdrawiam
Malik-al-Mulk Cwel Mężczyzna
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Dni na forum: 7.091
Ostrzeżenia: 3
Lilu

nick - taki o.

avatar - o ile sie nie mysle, to jest to Keira Knightley, a ze ona bardzo ładna... to sami wiecie

syg - brak <Lord Rabbit ci pokaże!>

osoba - ogolnie spox, troche błedy ortograficzne raza w oczy, ale nad tym da sie popracowac Miła, towarzyska, z poczuciem humoru... co ja sie bede rozpisywac

Obraz
PALATIAL REGALIA
bad orydżinal nick
Orydżinal person
Orydżinal person

Dni na forum: 7.002
Fly

nick: bardziej orydżinal od poprzedniego, czyli pelszy, no i krótszy

av: do dupy, zygać mi się chce, jak patrze na ten róż

sygn: jw

osoba: mój sługus, tyle, ze nie wywiązuje sie z obowiązków i nie słucha mnie, kiedyś ci się za to dostanie...

miłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.703
Plusy: 10
bad girl
nick: bardzo ciekawy, pewnie nawiązujący do osobowości, lubię dziewczyny które wiedzą czego chcą(tzn nie lubię za bardzo takich typu Hinata)
avek: nadal nawiązujący do nicku, sporo czerwonego koloru, intryguje mnie ta czaszka. Z początku poprzedni wydawał mi się lepszy, ale przyzwyczaiłem się i nawet mi się spodobał.
sygn: Poprzednia była lepsza, ta jest jakby nie z tej bajki
podpis: idzie w parze z sygnaturą
osoba: nie znam za dobrze, ale wydaje się być w porządku mimo że jest złą dziewczynką

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
bad orydżinal nick
Orydżinal person
Orydżinal person

Dni na forum: 7.002
Kakarott

nick: nawiązuje do prawdziwego imienia Goku, aczkolwiek dużo osób na forum ma podobny

av: przedstawia jedną z moich ulubionych postaci - Kaszalota podoba mi się, ale gdyby ten napis był bardziej bajerancki...

sygn: bardzo podoba mi się klimat zawarty w nim...

osoba: mam wrażenie, ze dopiero co sie do nas dołączył, a tu gościu przebywa z nami ponad 100 dni... trace rachubę czasu n.m. wydaj sie być osobą miłą i konkretną

miłość to uczucie głupie, zaczyna się na ustach, a kończy na dupie...
Ishido
Demon
Demon
[ Klan Kutang ]
Ishido
Dni na forum: 6.989
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Bad Girl:

nick: oo bardzo złyyy hehe, moze ja sobie zmienie na bad boy

avek: ktory to juz w kolejnosci O_o? Ale ogolnie ma spoko avki, Najlepszy byl z Lucy z Elfen Lieda

sygn. : Fajna, co przedstawia ?

Osoba: Ogólnie spoko, madrze pisze i jest ogolnie zła Widze ze ogladasz takie same anime, jak ja ^^. Ogolnie wielki pozytyw!!
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.146
Plusy: 3
bad girl
nick - pozerski

avek - jw , z tym że naprawdę fajnie wykonany ( ps. ona ma kondoma na paznokciu?)

sygnatura i podpis - jakoś do mnie nie trafia

osoba- Jak dla mnie trochę pozuje na złą dziewczynę , ale przynajmniej daje to jej trochę klimatu. Bym się nie zdziwił jakby na codzień była cichą myszką , ale do rzeczy tj. do tego jak się prezentuje na forum. Jest niegłupia i pisze fajne posty. Często krótkie , ale zazwyczaj również treściwe. A i lubi siedzieć w ustępie.

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
BioBrolly Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
BioBrolly
Dni na forum: 6.732
franqey

nicq: hm... dziwny
Avek: Ponurawy, przypomina mi wokalistę Rammsteina.
Sygnaturka: Właściwie to podpis, który do mnie specjalnie nie przemawia
Osoba: Inteligentna, wydaje mi się, że szczera aż do bólu. Na pewno jedna z tych osób którzy wiedzą zawsze co piszą.

Pozdrawiam.
Old Cyceron Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Old Cyceron
Dni na forum: 6.981
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 6
BioBrolly

Nick: Eee... Jakiś cyborg, który jest fanem Brolly'ego?
Av: Mroczny. Wschodni, dawny wojownik, taki sobie...
Sig: Zabuza... bardzo ładny sig... Tak właściwie nie wiem co chciałeś nim przedstawić.
Osoba: Osobnika nie znam. Raczej nie wyznacza się specjalnie długimi postami, jak i również nie krótkimi, pisze jasno... Dręczy go kto może być Liderem Akatsuki.

Cyceron mówił, że on sobie zmieni na bad boy, by pasowało do bad girl xD ale wątpie, by to zrobił...
Eeee... zobaczymy .
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.703
Plusy: 10
Cyceron
Nick:Starożytny mówca, podoba mi się bo lubię starożytność
Avek:Owijki też mi się podobają, lubię popatrzeć na sporty walki(szczególnie te agresywniejsze) i samemu się z kimś zmierzyć(ale tylko dla sportu). Może umówimy się na sparing?
Sygnatura: Z logiem klanu w tle. Ciekawa kompozycja barw.
Osoba:Nie znam zbyt dobrze, ale patrząc na posty wiem, że jest inteligentna, a to sobie u ludzi cenię. Ponadto jesteśmy kolegami z klanu, więc lubię Cię.

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Focus Mężczyzna
"GMF
GMF
[ Klan Asakura ]
Focus
Dni na forum: 7.281
Plusy: 41
Kakarott

Nick- no szczerze mówiąc, jest to najsłabszy punkt ... zwyczajnie nie przemyślany, ale każdy ma swój gust, a o nich się nie dyskutuje .

Avatar - Kakashi ... w dodatku chyba za czasów, gdy był w Anbu. Jest bardzo nastrojowy i tajemniczy, sygna klanu dobrze się komponuje, ogólnie bardzo mi się podoba.

Sygnatura: Hmmm całkiem niezła, posiada klimat, do tego ten wojownik ... ok.

Osoba: Co prawda nie jest z nami długo, jednakże podobają mi się jego posty. Bije z nich inteligencja i treściwość, co brakuje niektórym weteranom ... Lubi Naruto i posiada na jego temat dosyć niezłą wiedzę. Ogólnie można rzecz, że nawet Cię lubię, co rzadko pada z moich ust ...

Regulamin Forum | Cytaty z mang i anime

Obraz
BioBrolly Mężczyzna
Saiyanin
Saiyanin
BioBrolly
Dni na forum: 6.732
Focus

Nick: Tak nie szczególnie mi się podoba
Awek: Kakashi kun. Klasyk
Sygnaturka: Text jakiejś piosenki. Co to LP?
Osoba: Bardzo fajna i sensowna osoba. Jedyna z którą jak zarazie mi się dyskutuje na tym forum. Ma dużą wiedzę w zakresie Naruto. Pewnie niedługo będzie mnie przewyższał. Ogółem lubię Focusa.
Avensus Mężczyzna
"Indestructible
Indestructible
[ Klan Asakura ]
Avensus
Dni na forum: 7.061
Plusy: 9
BioBrolly

Nick: niezbyt oryginalny, ale nie spotkałem się z druga osobą, która nosiłaby ten nick, więc chyba ok

Avatar: bardzo fajny, przypomina mi Rycerza Śmierci z Heroesów.

Sygnatura: bardzo fajnie wykonana, wszystko ładnie się komponuje, ale nie za bardzo lubię Zabuzę, a w szczególności kiedy miał wbite grabie w plecy

Osoba: fajny koleś, pomógł mi z początkami w Naruto Arenie, bardzo dobrze włada wiedzą nabytą na temat Naruto, wysnuł wiele ciekawych teorii etc. Ogólnie rzecz biorąc jest ok ^^

When music is the weapon, the sickness is the cure
'Love' is making a shot to the knees of a target 120 kilometers away using an Aratech sniper rifle with a tri-light scope
[i43.tinypic.com/33ojrxj.gif]
Drakan
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Drakan
Dni na forum: 6.678
Plusy: 7
Avensus

Avatar - jak kazdy widzi Naruto, przedstawiać nie trzeba. Jak na mój gust trochę za szary, ale jednak nie przymierzając podoba mi się, a za co to już nie wiem...
Podpis i sygnatura - znowóż Naruto, fajna sig , ale trochę uboga. Zbyt dużo wolnej przestrzeni po lewo. Niezwykle podoba mi się jej kolor. A podpis to link do jedynego bóstwa, które powinniśmy wysławiać, choć bustwo wcale tego nie pragnie . Dowcipny element w całej części.
Nick - jeszcze z przyzwyczajenia czasami pisze mi się po staremu. jednak ten nowy jest lepszy, bo oryginalniejszy. Nie było okazji wcześniej go spotka gdziekolwiek, no może oprócz tam gdzie sam forumowicz jeszcze go używa. Ale to raczej ta tam nie łażę, więc nie wiem.
Osoba - klanowicz, więc jak tu nie lubieć? Moderator sumienny i o porządek dba nie szczędząc upomnień. Przy czym zachowuje się skromnie i nie nadużywa pozycji. Zawsze pogada, pożartuje, powie co myśli bez zbędnych upiększeń i innych cukrów.

I know I'm strange, but what are You?
Ech, gdzie te czasy Nao oświecone...
Malik-al-Mulk Cwel Mężczyzna
Opiekun Nao Wiki
Opiekun Nao Wiki
[ Klan Kutang ]
Malik-al-Mulk Cwel
Dni na forum: 7.091
Avensus

nick - kolejne auto na forum (tak, tak, wiem, ze nie o auta tu chodzi...). wolałem poprzedni.

av - bardzo fajny, nastrojowy, ma w sobie to cos co przyciaga uwage

sygnatura - nie podoba mi sie, wolałem poprzednia, bo ta jakas zbyt wypixelowana (?) I niespecjalnie przepadam za tym odcieniem fioletu
No i to Latajace Spaghetti (nie wspomne jak wygladają te pulpety po bokach 0.o). Okropnosc ;P

osoba - no tak, musze tu o tym wspomniec (L)oserze ale mniejsza z tym ;P Ogólnie spox, mądre, przemyslane posty, mily, wesoly. Brak zastrzezen, no moze poza (L)oserstwem

Obraz
PALATIAL REGALIA
Strony:   1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 45, 46, 47  

Forum DB Nao » » » Oceń osobę powyżej
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump