Forum Dragon Ball Nao

» Aktualności

Strony:   1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.661
Plusy: 73
http://www.mmtrojmiasto.pl/462111/2013/10/17 ... iete-wideo

O studencie ASP napisał, że" (...) poprzez swoją pseudo sztukę znieważył pamięć ponad 600 tys. żołnierzy radzieckich, poległych w walce o wolność i niepodległość Polski. Uważamy instalację pomnika za przejaw chuligaństwa o charakterze otwarcie bluźnierczym. Wulgarna rzeźba na jednej z głównych ulic miasta uraża uczucia nie tylko Rosjan, ale również wszystkich rozsądnych ludzi, pamiętających, komu oni zawdzięczają wyzwolenie spod okupacji nazistowskiej" - napisał Aleksander Alekseev.

Pamiętajmy, kto nas wyzwolił. Może by warto wystawić pomnik na cześć Stalina.

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Dni na forum: 6.330
Plusy: 6

[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.765
Plusy: 10
Shounen napisał(a):
Tusk namawiał swoich wyborców, żeby zostali w domach, by referendum nie było ważne, bo wiedział, że inaczej jego koleżanka nie wygra. Jeśli to jest demokratyczne czy proobywatelskie zachowanie, to ja jestem papież. Już nie wnikam, że przyspieszone wybory kosztowałyby trochę kasy, bo i Tuska takie drobnostki nie obchodzą, ale referendum jest po to, by na nie chodzić, a nie je bojkotować.
Bo demokracja działa tylko wtedy, kiedy lud mówi to, co władza chce usłyszeć. W innym razie demokracja jest zagrożona. Przyzwyczaiłem się do takiej narracji.

A co do tej rzeźby to ojejku, z igły widły. Rosja prowadzi taką narracją historyczną nie tylko w kierunku innych, ale przede wszystkim wobec samej siebie, bo bez tradycji ZSRR Rosja się rozpadnie. Ta legenda to chyba jedyna rzecz jaka trzyma Rosję w kupie. Na Kremlu widzą, że ZSRR zniszczył kulturę rosyjską a narodowi złamał każdy pojedyńczy kręg kręgosłupa moralnego i trzeba zacząć budować kulturę rosyjską od nowa. Wykorzystano więc fakt nieznanego w sumie wśród Rosjan 4 listopada, żeby nim zastapić 7 listopada, czyli święto rewolucji październikowej. No ale okazało się, że Rosjanie mają rocznicę odzyskania niepodległości spod władzy Polaków w dupie i wolą rewolucję. Toteż, skoro to jest dla tego kraju jedyna opcja, którą można utrzymać narod w kupie, to stosują taką narrację. Mnie to jakoś nieszczególnie boli, nie zależy mi na tym, aby inne narody respektowały nasze widzenie historii.

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.661
Plusy: 73
Miyu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
[ Klan Kaeshi ]
Miyu
Dni na forum: 4.997
Plusy: 11
Rosja to nawet za 1000 lat się nie zmieni. Wymyślą masę bzdet i pozbawią naród jakiegoś dobra by tylko pokazać jak są silni, a raczej byli...Ciekawe dlaczego pomimo tej krytyki produktów Rosjanie wyjeżdżają od nas z siatami większymi od nich samych, skoro tak im nasze nie smakuje.
Grenardo Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Grenardo
Dni na forum: 5.359
Plusy: 2
Ostrzeżenia: 7
Skąd to wiesz ? Nawet o tym się nie dowiesz ani twoje dzieci i tak po kolei.
Miyu Kobieta
Super Saiyanin 2
Super Saiyanin 2
[ Klan Kaeshi ]
Miyu
Dni na forum: 4.997
Plusy: 11
A Ty skąd wiesz, że zamierzam mieć jakiegoś bachora?
Rosyjska retoryka od dawna polega na straszeniu i przypisywaniu sobie zasług. Stosowali ten chwyt od dziesięcioleci i nie sądzę by szybko się go pozbyli.
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek

Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Grenardo Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Grenardo
Al Ed Upek napisał(a):
http://finanse.wp.pl/kat,1034081,title,Lewicowcy-chca-w-Europie-referendum-ws-bezwarunkowego-dochodu,wid,16095440,wiadomosc.html?ticaid=1118bc
Co prawda wątpię, by unijni byli aż tak głupi by do tego dopuścić. Pewnie unieważnią podpisy, ew. uniewaznią referendum, ale Gonar będzie miał okazję się podpisać. Milion podpisów to by się spokojnie znalazł i w Polsce.
Już się podpisałem dawno temu, chłopie.

Dodano po 4 minutach
Skąd wiesz, że to głupi pomysł ? Podaj przykłady takie które nie będę w stanie podważyć. Nie podasz bo nie ma.

Dodano po 18 minutach
Poza tym przecież to samo by się finansowało. Zdaje sobię sprawę, e tak naprawdę z tych 2 tys. koszt takiego socjalu byłby o 100-2000 zł większy przykładowo. I co ? Przeciwnicy to głównie banki komercyjne i jacyś kapitaliści/ekonomiści a dychę.
GypsyCatcher
Super Saiyanin 3
Super Saiyanin 3
[ Klan Kutang ]
GypsyCatcher
Dni na forum: 5.420
Ostrzeżenia: 5
Grenardo napisał(a):
Skąd wiesz, że to głupi pomysł ? Podaj przykłady takie które nie będę w stanie podważyć. Nie podasz bo nie ma.
Debil wszystko podważy, bo nic nie rozumie.

"...nie pasuję do tej pedalskiej sztafety... “
Grenardo Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Grenardo
http://www.youtube.com/watch?v=zsG1SgxWa-M

Dodano po 11 minutach
Goguś napisał(a):
Grenardo napisał(a):
Debil wszystko podważy, bo nic nie rozumie.
Co tu rozumieć ? Przecież jak będzie taki socjal dla każdego, to każdy będzie miał wpływ na rynek (mimo, e ceny wrosną, ludzie będą pracować). Znikną takie produkty bankowe jak chwilówki i inne takie providenty. Bo to lichwiarze.

Dodano po 12 minutach
Poza tym jesteś lemingiem dla kapitalistów albo Korwinistów czy Fridmanów i innych tzw. ekonomistów.
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
A podaj przykład nie tzw., ale prawdziwego ekonomisty. Pewnie poza tymi, których nazwiska tu kiedyś wymieniłem nie znasz żadnego innego.

Grenardo Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Grenardo
Prawdziwy ekonomista ? Jak mam to rozumieć, nie ma czegoś takiego. Pieprzysz od rzeczy.
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
I co jeszcze nie istnieje?

Grenardo Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Grenardo
Może istnieje. Prawdziwy ekonomista potrafi przewidzieć nawet zjawiska gospodarcze. Tak jak ja, mało tego mam wykształcenie ekonomiczne.
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
No i co przewidziałeś? Kolejkę do MOPRu?

Grenardo Mężczyzna
Gekokujō
Gekokujō
Grenardo
Chodzi ci o Mops ? Jesteś złośliwy ale trudno.
Hayato Mężczyzna
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Hayato
Dni na forum: 6.222
Plusy: 15
W ramach komentarza:

Obraz

Dodam, ze nie uznaje czegos takiego jak "inna orientacja seksualna", i wszelkie odstepstwa od naturalnego zwiazku doroslego mezczyzny z dorosla kobieta, traktuje w kategori dewiacji seksualnych.

Pozdrawiam

Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Jak tak dalej pójdzie to się do katolików zapiszesz.

Nie ma co się bać Maduś, w naszej europejskiej rzeczywistości do czegoś takiego nie dojdzie, bo postęp poszedł inną drogą. W USA działa pedofilska lobby w postaci NAMBLA, którzy zapewne mieli spory udział w takim przekwalifikowaniu. U nas takie koncepcje zeszły na margines po tym jak Cohn-Bendity i inne francusko-niemieckie postępowe mapety zrezygnowały z tego na rzecz walki z pedofilią oraz rozbijania rodzin i społeczeństw za pomocą pedofilskiego szantażu. Dzięki temu mamy pokolenie, które puka dzieci. Zwłaszcza są to pijani ojcowie a cały pion w bloku jest tego świadkiem. Z tym również trzeba walczyć.

Strony:   1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 17, 18, 19  

Forum DB Nao » » » » Aktualności
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump