Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.141 Plusy: 15 Posty: 4.260 Skąd: 絶望の海の底から
Mam gazy niemiłosierne... Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Laru Super Saiyanin 4 [ Klan Takeda ] Wiek: 35 Dni na forum: 7.258 Plusy: 6 Posty: 2.801 Skąd: Łuków
Jest prawie druga w nocy i nawet zachciewa mi się spać
"Jego drogę spowija jedwab, odciski jego palców na rosie,
Mieszkańcy krain mroku pokornie się przed nim płożą.
Bękart Matki Natury odrzucony przez liście i potok
Obcy w obcym kraju, szuka pociechy w swych marzeniach."
Marillion "Grendel".
Denerwować się, to mścić się na swoim organizmie za głupotę innych.
Hayato Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 42 Dni na forum: 6.141 Plusy: 15 Posty: 4.260 Skąd: 絶望の海の底から
Jakiś taki niefajny i w ogóle... Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Byczusia Kami [ Klan Takeda ] Wiek: 32 Dni na forum: 6.248 Plusy: 6 Posty: 4.737 Skąd: z świata snów i marzeń
Łeb mi pęka[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"
Byczusia napisał(a):
Łeb mi pęka
Mi też Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Całkiem niezle Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Zmulony po lekach... Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???