Forum Dragon Ball Nao

» Polityka

Strony:   1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15, 16, 17  
Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Dni na forum: 6.248
Plusy: 6
Kathlar napisał(a):
wybacz, ale politycy w PO nie są najmądrzejsi
Nie są ale znacznie mądrzejsi od reszty.
Kathlar napisał(a):
sory, ale wydaje mi się, że gdyby mama była za SLD to ty też byś była...
Prędzej zamienię się w motyla niż będę za SLD.

Lady Byczusia napisał(a):
Tam są głównie ,,dorosłe dzieci". Słuchając tego co mówią w telewizji- głupoty głównie Nelly Rokity
Kathlar napisał(a):
telewizji? TVN? Polsat? To są typowe, lewackie, stronnicze telewizje. Więc tylko takie informacje pokazują. Nelly Rokita może i się myli, ale nie robi z siebie debila
Robi. A tekst,, Pan Tusk stoi w rozkroku był mądry? Nie sądzę.
Kathlar napisał(a):
Tak. A napis na koszulce pana Palikota "Jestem z Sld - Jestem Gejem" był bardzo inteligentny...
Nie mów mi że oni słyną z inteligencji bo to wyjątkowe ułomy...
To PiS i reszta polityków są ułomami a nie PO.
Kathlar napisał(a):
Kaczyński może i się myli i popełnia błędy, ale nie zachowuje się jak dziecko.
No jasne, on zachowuje się o wiele gorzej. Tekst w stylu: spieprzaj dziadu, to raczej nie są zbyt dojrzałe.
Pozdrawiam.

[img][/img]
,,Nie możesz poświęcić życia za ukochaną osobę, musisz żyć ,by jej chronić"
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
[http://yog-sothoth.tanuki.pl/main/licznik/byczusia/250x50.png]
,,Bo jeśli głupotą jest obrona życia
Będę głupcem do ostatniego dnia"
Mateusz Mężczyzna
^Recenzent
Recenzent
[ Klan Tokugawa ]
Mateusz
Dni na forum: 6.393
Plusy: 10

Z chęcią zakończyłbym ta wypowiedź właśnie powyższą emotką, ale pewnie by usunęli.
Byczusia podaj mi 3 pozytywne wywiady, w których Donald obiecywał to i tamto, i powiedz czy to co obiecał wykonał.
Na Kaczyńskiego to się patrzyć nie chce, wygląda jak jakiś krasnoludek(w życiu krasnoludka nie widziałem, ale kojarzy mi się jakoś z tym), niewyraźnie mówi i zachowuje jak dziecko.
Tusk potrafi coś powiedzieć/obiecać, a Kaczyński ani nie powie ,ani nie zrobi.
Niektórzy ludzi wolą mieć złudną nadzieję, że coś w Polsce się zmieni - oni wybierają Tuska. A inni są realistami i wybierają Kaczyńskiego.
Ogólnie rzecz biorąc, to wszystkie partie maja duże minusy. I ani PO ,ani PIS nie potrafią zmienić diametralnie Polski. A na Tuska to ja w przyszłości głosować nie będę. Bo ludzi=, którzy coś obiecają, a potem się z obietnicy nie wywiązują uważam za ........ brak mi słów
Tym samym zmieniam moja wypowiedź do jakiegoś tam tematu, w którym napisałem, że mowa ludzka jest w stanie wyrazić wszystko.

[ Dodano: 16.03.2009, 21:25 (po 2 minutach) ]
Nie są ale znacznie mądrzejsi od reszty.
To dobre. Skoro są mądrzejsi od reszty to są chyba najmądrzejsi

No jasne, on zachowuje się o wiele gorzej. Tekst w stylu: spieprzaj dziadu, to raczej nie są zbyt dojrzałe.
O ile się nie mylę powiedział to Lepper.

Obraz
Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Zettai napisał(a):

Z chęcią zakończyłbym ta wypowiedź właśnie powyższą emotką, ale pewnie by usunęli.
Byczusia podaj mi 3 pozytywne wywiady, w których Donald obiecywał to i tamto, i powiedz czy to co obiecał wykonał.
Ech, Tusk stara się wykonać co zrobił. Jeszcze raz powtórzę STARA. Tego nie da się zrealizować w krótkim czasie. Jest lepszy od Kaczyńskiego- naszego prezydenta Polska nic nie obchodzi. Poza tym powiem szczerze: on ośmiesza nasz kraj. Miałam nawet debatę na WOSie- że w polityce nie ma kultury. Nie będę o tym rozpisywać bo to offtop. I na czym były głównie przykłady? Na naszym prezydencie.
Pozdrawiam.

[img][/img]
,,W świecie ninja ci, co łamią zasady są śmieciami. Ale ci, co porzucają swoich przyjaciół są gorsi niż śmiecie"
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.127
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 3
Odnosząc się do wypowiedzi Ssij- Panu/i Merkel pewnie stanął.

Odnosząc się do wypowiedzi Byczusi- Skoro na samym WOSie doszliście do takich wniosków, to myślę że jest pozamiatane, i nie ma sensu dalej prowadzić dyskusji, bo silniejszych argumentów i tak nie znajdziemy

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez franqey: 16.03.2009, 22:32
konto usunięte
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4

Spieprzaj dziadu powiedział on dłuuuugo zanim był prezydentem, ale to nie oznacza że jest niedojrzały. Bardziej niedojrzale zachowuje się Palikot
To dobre. Skoro są mądrzejsi od reszty to są chyba najmądrzejsi
właśnie
Zettai napisał(a):
Na Kaczyńskiego to się patrzyć nie chce, wygląda jak jakiś krasnoludek
jest niski, ale nie wygląda źle... no spójrz nawet w autobusie jak wyglądają ludzie w jego wieku...
To PiS i reszta polityków są ułomami a nie PO.
ja napiszę że Po ty że pis i tak w kółko...

[ Dodano: 16.03.2009, 21:33 (po 2 minutach) ]
franqey napisał(a):
Odnosząc się do wypowiedzi Ssij- Panu/i Merkel pewnie stanął.
i po co ta wypowiedź?
Tusk stara się wykonać co zrobił.
dokładnie, stara się zrobić to co już zrobił a nie nic nowego xD
Tego nie da się zrealizować w krótkim czasie
tak. Ale mógłby chociaż zrobić w tym celu jakieś kroki
Poza tym powiem szczerze: on ośmiesza nasz kraj. Miałam nawet debatę na WOSie- że w polityce nie ma kultury.
kultury? sory, ale wzrost nie oznacza kultury i tu znowu przypomnę pana Palikota - toż to jest KOMPLETNY BRAK KULTURY!
Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Dni na forum: 6.246
Plusy: 18
I na czym były głównie przykłady? Na naszym prezydencie.
Zapewne dlatego, że twoja nauczycielka jest głupia i wpaja uczniom głupoty do mózgów i potem wyrastają na takich co w ogóle się nie interesują polityką a zagłosują na Donalda bo im cudów naobiecywał. Prawie jak za czasów propagandy hitlerowskiej czy to stalinowskiej (jeśli takowa była?). Pewnie wszyscy siedzieli po kątach cicho i na koniec lekcji "Wiwat Donaldo!", i nie znalazł się ani jeden mądry osobnik, który sprzeciwiłby się chamstwu, którego dopuściła się wasza "yntelygentna" nauczycielka.
Prawda jest taka, że nasz prezydent wygląda najsolidniej ze wszystkich co ostatnio się dobrali do rządzenia. Przypominam - Donaldus nie zrobił w zasadzie nic, zresztą tak samo jak PiS. Co do samego Lecha i jego osiągnieć to coś tam się działo na początku.
Polecam poczytać czasem Dziennik nawet nieźle tam piszą, a przede wszystkim nie faworyzują ani jednej partii.

Panienko Byczusiu... Aż mi się czasem nie chce wierzyć, że jesteś w moim wieku X_X'...
Mart, witaj w skromnych progach - kiedyś to samo powiedziałem.

'These are the seasons of emotion and like the winds they rise and fall'

Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez Marimo: 16.03.2009, 22:45
Mart Kobieta
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
Mart
Dni na forum: 6.314
Plusy: 2
Panienko Byczusiu... Aż mi się czasem nie chce wierzyć, że jesteś w moim wieku X_X'... Skoro tak debatujecie na wosie, to nie nauczyli was, że istnieje coś takiego, jak argument?
Popierasz pana Donka... Ok. To napisz dlaczego tak bardzo przypadł ci do gustu jego "program polityczny", jeśli w ogóle można to tak nazwać. Bo Tusk nie zrobił kompletnie nic poza składaniem obietnic a następnie ich łamaniem. Od początku było wiadomo, że tak będzie. Polacy to wiedzieli, PiS to wiedział, Tusk też to wiedział. Jedyne co on umie robić to gadać i to jeszcze nie na temat. No, ale on jest posłańcem miłości, więc wszystko można mu wybaczyć.
Skoro jest taki genialny, to podaj jakiś przykład, bo to, że oczy ci wychodzą z orbit jakoś mnie nie przekonuje. Mnie raczej on bawi. Tak samo, jak nie przekonuje mnie tekst, że politycy w PO są najmądrzejsi.
Twoja mama też nie jest dla mnie autorytetem, jakby co.

Nawet siedząc na ławie oskarżonych lubimy słuchać o sobie.
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Dni na forum: 6.684
W PO politycy są bardzo mądrzy. I jedynie tam. Ja jestem głównie zwolenniczką Tuska. Czemu? Popieram często jego zdanie, a jak czytam teksty jego w wywiadach to aż mi oczy wyłażą. Z pozytywnego zdziwienia. Jako jeden z nielicznych polityków nie zachowuje się jak dziecko.
Jesteś pewna koleżanko? A co powiesz o tym, co Marszałek Sejmu (oczywiście wielbione PO) otwarcie stawia znak równości pomiędzy pomordowanymi Polakami (nie tylko Polakami, ale wszyscy byli obywatelami Polski), a ukraińskimi nacjonalistami, którzy tych mordów dokonywali. Historia jest zafałszowana, a kochany rząd wypina się dupskiem, na tych, których bliscy zostali zamordowani. Wpierw Komorowski głosował za normalizacją stosunków z Ukrainą (czyli bezinteresownym wybaczeniem win), potem przeciw organizacji obchodów 65 rocznicy zbrodni, a w końcu sam wolał pojawić się na obchodach upamiętniających Wielki Głód na Ukrainie, aniżeli na obchodach ku czci ofiar zbrodni wołyńskiej, organizowanych przez środowiska kresowe.
I powiedz Byczusiu, co takiego urzekło Cię w osobie Donalda Tuska, prócz jego bezgranicznej miłości. Co takiego wyczytałaś w tych wywiadach. Urzekło Cię sformułowanie "procedura przetargowa", "partnerstwo publiczno-prywatne" czy "podatek liniowy", których znaczenia zapewne nie znasz. Ale jako, że Donek mówi to w bardzo spokojnym tonie, dorzuca do tego kilka zdań o miłości i wszystko wieńczy swym aksamitnym "razem" to potem mamy taką młodzież. Aż się boję pomyśleć, że Ty i Tobie podobni będziecie kiedyś uprawnieni do głosowania. Właśnie dlatego ciemny, głupi lud nie powinien mieć prawa głosu.
Powiedz jeszcze czym różnią się te 2 populistyczne przekazy:
http://www.youtube.com/watch?v=IxU0JJmg6kE
http://www.youtube.com/watch?v=Iq5XzEKs4Zk

Bzdur szerzej komentował nie będę, bo tak samo durne są zarówno stojący w rozkroku Donek w wykonaniu Rokity, jak i donkowa obniżka podatków i cały ten liberalizm gospodarczy w wykonaniu Donka. Chociaż nie, obniżka jest gorsza, bo to zwyczajne kłamstwo. Od początku do samego końca. A rozkrok to jedynie przejaw głupoty.

Nie mogę nic na to poradzić, ale młodzi supporterzy PO kojarzą mi się z tym oto stadem bezmyślnym baranów. O tym: http://www.youtube.com/watch?v=J7Kznmrc3o4

Nigdy nie będę w 100 % szczęśliwy, bo spirytus ma 96 %.- mój kolega Marcin.
-Nadia, gdzie moje gacie?
-Nie wiem, pewnie do muzeum wzięli.
Panie Bolesławie, witamy w domu. Witamy całą ekipę czarnuchów z łańcuchami.
Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Kathlar napisał(a):
kultury? sory, ale wzrost nie oznacza kultury i tu znowu przypomnę pana Palikota - toż to jest KOMPLETNY BRAK KULTURY!
Czy ja coś pisałam o wzroście? Nie.

[ Dodano: 17.03.2009, 10:55 (po 4 minutach) ]
Hako napisał(a):
Zapewne dlatego, że twoja nauczycielka jest głupia i wpaja uczniom głupoty do mózgów i potem wyrastają na takich co w ogóle się nie interesują polityką a zagłosują na Donalda bo im cudów naobiecywał.
Mam nauczyciela, a o tej debacie gadać nie będę bo to nie czas i miejsce. I jest na pewno bardziej inteligentny niż ty.Wiem doskonale co piszę.
Hako napisał(a):
Prawie jak za czasów propagandy hitlerowskiej czy to stalinowskiej (jeśli takowa była?). Pewnie wszyscy siedzieli po kątach cicho i na koniec lekcji "Wiwat Donaldo!", i nie znalazł się ani jeden mądry osobnik, który sprzeciwiłby się chamstwu, którego dopuściła się wasza "yntelygentna" nauczycielka.

Żadnego chamstwa mój psorek się nie dopuścił. A co do chamstwa- spójrz lepiej na własne zachowanie.

Hako napisał(a):
Prawda jest taka, że nasz prezydent wygląda najsolidniej ze wszystkich co ostatnio się dobrali do rządzenia.

Prawda wygląda zupełnie inaczej- mój drogi.
Ssij-Mi-Lewicowa-Suko napisał(a):
Aż się boję pomyśleć, że Ty i Tobie podobni będziecie kiedyś uprawnieni do głosowania. Właśnie dlatego ciemny, głupi lud nie powinien mieć prawa głosu.
Wypraszam sobie, nie należę do ciemnego, głupiego ludu.

[img][/img]
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Mam nauczyciela, a o tej debacie gadać nie będę bo to nie czas i miejsce. Wiem doskonale co piszę.
Powiedz. Powiedz nam co Twoj kochany nauczyciel przekazal swojej klasie.
Żadnego chamstwa się nie dopuścił. A co do chamstwa- spójrz lepiej na własne zachowanie.
Dopuscil sie aktu jawnej indoktrynacji mlodziezy, to wystarczy. Widac Ty i Twoja kochana klasa jestescie zbyt tepi, by zorientowac sie w jakim gownie znajduja sie uczniowie szkol. Wyszliscie zapewne z tej lekcji oswiecenie niczym Budda, wiedzac jak nalezy glosowac w pzyszlosci. Cale szczescie, ze mi sie trafil rzetelny nauczyciel, nie taki agent. I jeszcze raz prosze uprzejmie, przytocz argumenty swojego Maastah.
Powiedz jeszcze jak wyglada ta prawdziwa, jedyna prawda. Bo poza tym frazesem:
Byczusia napisał(a):
Prawda wygląda zupełnie inaczej- mój drogi.
nie powiedzialas niczego konstruktywnego.

Wypraszam sobie, nie należę do ciemnego głupiego ludu.
Wypraszac to sobie mozesz natarczywa Cyganke, prawdy nie zmienisz. Zanim zaczniesz sie burzyc o to i o tamto odnies sie do tego co napisalem. Zapytalem Cie o kilka rzeczy, Ty zas nie odpowiedzialas.

Nie oznacza to jednak, że byłem świniakiem pokroju Kwaśniewskiego, czy innego Komorowskiego, aż tak nisko nie upadłem. Chłopu trzeba dawać albo się nie dziwić. Chłopak wyczaił ją na skupie żywca. W sezonie tzw "świńskiej górki". Na imie jej było Teresa, Teresa z domu Bąk. Gonar wziął 2k kredytu na suple. xD
Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Ssij-Mi-Lewicowa-Suko napisał(a):
Dopuscil sie aktu jawnej indoktrynacji mlodziezy, to wystarczy. Widac Ty i Twoja kochana klasa jestescie zbyt tepi, by zorientowac sie w jakim gownie znajduja sie uczniowie szkol.
Nie obrażaj mnie.

[img][/img]
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
Tak jak napisalem wczesniej. Fajnie by bylo gdybys wpierw udowodnila, ze tak nie jest. Odpowiedz na postawioone przeze mnie i przez innych pytania.

Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Oni się starają pomóc, a że nie wychodzi to trudno. Nie ma idealnego polityka. Każdy robi błędy. Poza tym wprowadzić to co obiecali. Tego nie da się zrobić w kilka dni, czy tygodni, nawet miesięcy. Do tego trzeba lata i lata ciężkiej pracy.

[img][/img]
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek
To wszystko co masz do powiedzenia? Zobacz, ile postawiono Ci predzej pytan. I nie pieprz tutaj o dlugich latach ciezkiej pracy. Na takim fundmencie buduje sie wlasnie spoleczenstwo glupkow, ktore zawsze ukleknie przed ladzuchna, bo przeciez na to potrzeba lat. Thatcher wcale tak duzo nie potrzebowala, w kilka lat naprawila, z nawiazka, to co przez dziesieciolecia burzyli keynesisci, wiec nie mow tu o dlugich procesach odbudowy. A jakbys dobrze przejrzala forum to bys zauwazyla, ze ludzie nie ufali Donaldowi w jego cudowna Irlandie jeszcze przed wyborami, wiec o jakimkolwiek zawodzie mowy byc nie moze.

Byczusia Kobieta
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Byczusia
Jest lepiej przynajmniej niż kilka lat temu. Najłatwiej to skrytykować polityka, niż zastanowić się 3 razy.
Mam gdzieś wywiad, wkrótce go wrzucę i odpowiem na te pytania.

[img][/img]
Q'ccaon'naeaeccer
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Takeda ]
Q'ccaon'naeaeccer
Dni na forum: 6.697
Plusy: 1
Ostrzeżenia: 2
Skąd: się biorą prześliczni Azjaci? Kocham kuchnię japońską!
Oni się starają pomóc, a że nie wychodzi to trudno. Nie ma idealnego polityka. Każdy robi błędy. Poza tym wprowadzić to co obiecali. Tego nie da się zrobić w kilka dni, czy tygodni, nawet miesięcy. Do tego trzeba lata i lata ciężkiej pracy.
Starają się. Matołki. Idioci. Kretyni, pawiany, gnojki, złodzieje, oszuści, pederaści, astronauci, onaniści, sportowcy, felietoniści, moraliści, krytycy, bigamiści. Nie wychodzi. Trudno. Pamiętam. Miałem piętnaście lat. Był lipiec. Oddałbym wtedy pół życia, całe życie, całe miasto, cały świat za ideały tamtej partii. Gdybym mógł wówczas wiedzieć, jakie to gówno. Ale nic, zobaczyłem, przejrzałem na oczy. Dorosłem. Przekonałem się naocznie, że to gówno. Przekonałem się olfaktorycznie...

Idiotko, krowo, mogłaś pomyśleć. Mogłaś być muzyką, ogrodem, owocem, krowo. Ale Ty wierzysz jakiemuś cwaniakowi, łobuzowi, cynikowi, bałwanowi, złodziejowi. Nawet nie ryczysz. Przez niego o mało nie zostałem emigrantem. Jego exposé było dla Ciebie większym objawieniem niż Irlandia dla Kowalskiego. Jego uśmiech był gwiazdą. I nic. Ty idiotko, beczko peklowanego mięsa. Zero pragmatyzmu. Peany, pleonazmy, pluralizm, patriotyzm, polityka, pertraktacje, plenipotenci, poprawność...

Wynoś się, bo Cię tu zbrechtam na miejscu.
Q.

At thy twilight, old thoughts return, in great waves of nostalgia.
Hayato Mężczyzna
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Hayato
Dni na forum: 6.141
Plusy: 15
Q,rozumiem Twoje,ze tez tak powiem wzburzenie,naiwna wiara Byczusi w PO i pana Tuska. Ja sam,mimo ze go poparlem w wyborach,zachwycony jego rzadami delikatnie mowiac nie jestem. Co prawda wole ich od PiS-u o czym juz pisalem wczesniej i mnostwo slow krytyki za to zebralem,nie zmienia to faktu,ze Platforma niezbyt radzi sobie z rzadzeniem.Zlamanych obietnic nie wspomne (to akurat robi prawie kazdy).Co do samego Tuska,to mowic on potrafi ladnie o milosci,zrozumieniu i cudach.Hm...milo sie slucha,ale nic po za tym.Rzad za wiele nie zrobil,a od wyborow minal juz jakis czas.I znow Ujio jest rozczarowany.Coz...mysle o emigracji.Wroce,jak ludzie w kraju naucza sie rzadzic.Ani SLD,ani Pis,ani PO nie umieja rzadzic i zmienic tego kraju na lepsze.Na przeszkodzie stoja im wlasne interesy i partyjne porachunki.Mysle,ze nie predko sie to zmieni.A jak na razie innej alternatywy wyborczej nie widze.Do do obiecanej juz nam Irlandii,to nie chciala Irlandia przyjsc do Ujio,to Ujio pojedzie do Irlandii.Smutne,ale prawdziwe.No coz...mialo byc pieknie,wyszlo jak zwykle.Tyle mojego pieprzenia o polityce...
Q,jeszcze jedna sprawa.Prosilbym Cie o nie obrazanie Byczusi.Rozumiem,ze jak czytasz te teksty,to Cie skreca,ale mimo to powinienes trzymac fason.Poglady polityczne Byczusi moze i sa skrajnie naiwne,ale to jeszcze nie powod by jej ublizac,a raczej powinienes sprobowac jej wytlumaczyc,uzywajac argumentow tak,by zrozumiala.Ja mam brata.Prawie 20 lat.Ale o polityce sobie z nim nie pogadasz.W tej kwestii nie rozni sie w zdaniu z Byczusia i tez kupuje politycze slogany,jakie sie mu wciska.Wiec,wiek nie ma tu zbyt wielkiego znaczenia.Albo sie interesujesz polityka i orientujesz sie w sytuacji w kraju,albo nie,a jak rozmowa schodzi na polityke obnosisz sie ze swoja niewiedza.
Mnie tematy polityczne zaczynaja coraz mniej interesowac.Przyznam,ze w tej kwestii nie jestem na biezaco i mam pewne zaleglosci.Cenie sobie spokoj,a jak tylko wlaczam jakis serwis informacyjny,to mnie skreca.Poza tym na powaznie mysle o emigracji.W koncu po to glosowalem za przystapieniem Polski do Uni Europejskiej,by miec taka mozliwosc.

Pozdrawiam

Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Al Ed Upek Kobieta
"Deus Volt
Deus Volt
[ Klan Kutang ]
Al Ed Upek

Hayato Mężczyzna
Kami
Kami
[ Klan Takeda ]
Hayato
Dni na forum: 6.141
Plusy: 15
Tzw. "Bezstresowe wychowanie". Artykul jednak dotyczy Wielkiej Brytanii,i jak na razie nie widze powodu by sie tym przejmowac. Poza tym miedzy teoria a praktyka jest wielka roznica i predzej czy pozniej autorzy owego pomyslu zrozumieja,jak bledny jest ich tok rozumowania.

Pozdrawiam

Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.580
Plusy: 73
Ujio napisał(a):
predzej czy pozniej autorzy owego pomyslu zrozumieja,jak bledny jest ich tok rozumowania.
Obawiam się, że nie zrozumieją.
O czym może świadczyć choćby "Za zbyt mocnego klapsa rodzic może na Wyspach iść do więzienia na pięć lat."
Inteligentne.

Niedługo jedynym sposobem karcenia rozpieszczonych bezstresowym wychowaniem dzieci będzie groźne spojrzenie. A potem zapewne i tego zabronią.

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Strony:   1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 15, 16, 17  

Forum DB Nao » » » » Polityka
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump