Co tu dużo pisać. Cała historia Dragon Ball Z w pięknej pikselowej postaci. Mnóstwo postaci i trybów gry do odblokowania: Training, Story, Versus, Tenkaichi Budokai, Tag Team, Janken.
[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.113 Plusy: 27 Posty: 5.302 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Nieźle, ale walki są strasznie liniowe, 2x razy wygrasz siłowanie i przeciwnik leży ; p. Grafika też mogłaby być lepsza np. przy użyciu sprite;ów z Mugena. Jako gra na androida albo ogólnie java mogłaby być przebojem.
Koleś o którym ząłożyłem temat, lepiej kombinuje:
http://www.facebook.com/pages/Dragon-Ball-Sa ... 7640511135Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.113 Plusy: 27 Posty: 5.302 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Po prostu wychodzisz z gry i ci się automatycznie zapisuje ostatni przejściowy etap, chyba od IP, później w ustawieniach możesz go wywalić ; p
Ja pokonałem Friezę.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
A Akirę Toriyamę ktoś odblokował? ; pIdeology evo:
Edit:
Jak lecą te creditsy to klikacie w tego Tori-Bota i odblokowujecie ;pIdeology evo:
Tu jest oficjalna strona gry. W dziale database są sprity postaci z kinówek i speciali (min: Yo! Son Goku and His Friends Return!! i Episode of Bardock) więc w niedługim czasie się one pojawią. Pewnie i Battle of Gods się kiedyś pojawi ; o
Fajne jest też to, że w Tenkaichi Budokai można oglądać walki CPU Ideology evo:
Ja jakiś miesiąc temu przypomniałem sobie całego Kaia (bo w sumie lepiej się ogląda bez fillerów) ; p
Przeszedłem całą, też męczyliście się z Yakonem? ; o
btw. do odblokowania jest też Roshi ;pIdeology evo:
Ja za 10 razem go dobiłem w miksując walkę wręcz i gówniane Ki ; o
Ogólnie podoba mi się CPU w tej grze, widać, że jest dopieszczone i jak w Tenkaichi Budokai włączycie sobie ich walki to staty postaci naprawdę mają znaczenie i np. Taki Mr. Satan nie ma szans wygrania z Vegetą albo adult Gohan spokojnie bije Vegetę z sagi Cella. Nie tak jak w większych produkcjach, gdzie Reecome bił Broly'ego a postacie często niewykorzystywały transformacji.
a propos transformacji, to mogli formy Cella i Friezy zrobić osobno, tak jak u Buu, bo oni raczej już pozostawali w najwyższych stadiach i nie transformowali się od pierwszej (bynajmniej w przypadku Cella). U Gohana zresztą tak samo, Mystic powinien być osobno a nie jest w granatowym stroju a nagle zmienia się w czerwony ; p
Online? można się spytać na FB, bo forum zablokowali bo za dużo troli i spambotów właziło ; o ale sądze, że z tym jest za dużo zachodu, bo od kiedy dla gry flashowej tworzyć serwery? ; o Gdyby było online, to rozumiem, że Tenkaichi Budokai wpisałby się do listy Ligi Nao? ; o ;o
Ogólnie gra ma potencjał, na kompletną historię DB, teraz dojdą kinówki (tak Battle of Gods też, tylko czekają na wydanie filmu ; p) ale już wiadomo, że GT nie zrobią, bo twórca jej nie uznaje... -_-
Roshiego odblokowujecie w treningu, jak pojawi się okienko, że ukończony klikacie strzałką w avatar Roshiego w prawym górnym rogu ; pIdeology evo: