Cieszy mnie, że nie eksperymentowali i zapowiedzieli kontynuacje, bo Xenoverse była grą przyzwoitą i jeśli wyeliminują mankamenty z jedynki to będzie fajno. Po trailerze widać, że gra nie zmieni się bardzo ; o
Osobiście wątpie w tegoroczną premierę no ale zobaczymy.Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
Aż mam ochotę przejść jeszcze raz jedynkę, bo starego save'a niestety utraciłem : (Ideology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.052 Plusy: 27 Posty: 5.296 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Posłuchali ludzi i dodali więcej transformacji:
https://www.youtube.com/watch?v=mpwJ0XRw53MIdeology evo:
[ Klan Tokugawa ] Wiek: 34 Dni na forum: 6.052 Plusy: 27 Posty: 5.296 Skąd: Bydgoszcz Respekt: 99
Newsem dnia jest to, że PCtowy port będzie robić firma z Polski. Trochę to niepokojące, bo poprzednią gra robiona w całości przez Dimps technicznie wyszła genialnie i oddając ją drugiej firmie może być w tej kwestii różnie.
Co do transformacji, to fajnie, że są ale wciśnięte na siłę, czego wielki Nameczan jest przykładem.
Na moje podział powinien być taki:
Saiyanie (Kaioken/potencjał starszego Nameczan, SSJ, SSJ2, SSj3/Mystic)
Ludzie (kaioken/potencjał starszego, Mystic)
Nameczanie (Kaioken/potencjał, Super Nameczan, Mystic)
Majiny (Kaioken/potencjał, Kid buu/mystic)
Freeza (Kaioken/potencjał, randomowa zmiana wyglądu (z dystyngowanej w pokraczną i na odwrót), Golden/Mystic)
Na SSJGod czy Blue raczej nie ma co liczyć w tej cześci więc odpadają. Giant Nameczan mógłby być, ale wtedy poprosze jeszcze Oozaru dla Saiyan :3Ideology evo:
Na SSJGod czy Blue raczej nie ma co liczyć w tej cześci więc odpadają
Hirano mówił, że nie ma dla nich sparringpartnerów, bo tylko Freezerowie mają boską formę. Jak będą boskie formy dla Ziemian, Majinów itp., to pewnie pomyślą w Xenoverse 3. Ewentualnie mówili, że przy dużej liczbie próśb od fanów, zrobią takie DLC.
Ciekawa sprawa, bo w DBH chyba wszystkie rasy mają boskie formy i to chyba od pierwszej God Mission (ゴッドミッション).
Ciekawi mnie też, czemu Yusaku Yara nie dubbinguje już Sluga.
Czy ktoś w temacie wie, czy ten z traileru to Tetsu Inada (Slug z remake'u Unicestwienia Saiyan)? W xenoverse na japońskiej wikipedii nie ma jeszcze obsady, a Inada nie ma wpisanej roli w Xenoverse, a ten głos jest ohydny.
Aż mi się chciało powycinać Sluga Yusaku Yary i wyszło to:
LINK.
Ma prawie taki świetny głos jak Chiba, a momentami brzmi jak Furukawa czy Gōri. Ktoś mi kiedyś powiedział, że wszyscy Japończycy mają takie same głosy i coś w tym jest MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Nie masz piecyka? Rozumiem, że steam ma trochę z dupy ceny, jeśli zarabia się w Polsce, ale zawsze taniej, niż jakby kupować konsolę pod grę. MyAnimelist
Warto posłuchać:
1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Jakby ktoś był ciekaw to ten cały poradnik wraz z mangą bedzie tylko po angielsku, info prosto z Cenegi.Ideology evo:
Bylem tak na hypowany, ze kupilem Xenoverse jedynke z wszystkim, przeszedlem i musze powiedziec, ze gra dupy nie urywala. Szkoda mi pieniedzy na 2 zobacze, jaka bedzie grywalnosc i moze potem kupie.
Straszna stypa w porównaniu do jedynkiIdeology evo: