Nie wazoń i nie udawaj godzilii .

Byłabym dozgonnie wdzięczna za przetłumaczenie ^_^'''
Albo operujecie tu oryginalnymi terminami albo jestem mało błyskotliwa.

Byłabym dozgonnie wdzięczna za przetłumaczenie ^_^'''
Albo operujecie tu oryginalnymi terminami albo jestem mało błyskotliwa.
A może scalenie tych teorii . . .
w młodości ćwiczyłam sztuki walki [ale nie bójcie się chłopcy, zazwyczaj nie gryzę '^_^']
Mam na imię Monika, mam 19 lat i mam zamiar studiować prawo i administrację.

Uczyli Cie tam gryźć?
akurat z tych przedmiotów to ja noga jestem
Kobiet jest tu na tule mało że wszystkie trakuje się z szacunkiem połączonym ze zdziwieniem i zafascynowaniem cóżesz tu kolejna szuka?

Miłałerm na myśli oczywiście jednostkę, i to sądząc po dotychczasowych postach niebylejaką!!!!
Jeśli odpowiednio się postarsz to kult może się rozrosnąć do wymiarów wręcz niebagatelnych
Tak więc jeśli kiedykolwiek zdaży ci się wpaść do gdańska czeka na ciebie cały ogród i to bynajmniej nie warzywny!

Tak więc jeśli kiedykolwiek zdaży ci się wpaść do gdańska czeka na ciebie cały ogród i to bynajmniej nie warzywny!
W sytuacji awaryjnej, jak najbardziej. Wchodziło w grę wszystko począwszy od tarmoszenia, skończywszy na nieczystych chwytach. Filigranowe kobietki muszą sobie jakoś radzić, prawda?
Ja także nie błyszczę, niestety. Może nas dokształci trochę to forum, kto wie? Korzyści mogą czaić sie tuż za rogiem.
Sztuka? Niebyt miłe, jednakże bardzo męskie nazewnictwo.

, jak widać niektórzy tutaj użytkownicy są pamiętliwi i nie spostrzegli, że staram się stopniowo wyeliminować błędy z 452 dni, kiedy to nastąpiła moja przygoda z DBNao), ale cóż, już Cię nie zanudzam,

mam zamiar studiować prawo i administrację.

czy wy jak zawsze wyczujecie kobiete to musicie sie podlizywac?? -_-
.
heh ja za rok zamierzam studiowac samo prawo
.