Widziałem zwiastun. Przeżyłem SZOK. Ja Amerykanie mogli tak sprofanować to wspaniałe anime?! Znowu wyjdzie jakaś kretyńska, hollywood'ska komercha . Jak dla mnie ten film poniósł porażkę, już po obejrzeniu samego zwiastunu.
To mało powiedziane. Toż to profanacja. Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
[ Klan Kaeshi ] Wiek: 35 Dni na forum: 6.999 Plusy: 2 Ostrzeżenia: 2 Posty: 803 Skąd: Kanzas City Upomnień: 666 +++Zażaleń: 666 ++++Obwinień: 666
Nie znacie się.
Ja tam uwielbiam produkcje, które przypominają mi stare słowiańskie przysłowie "Niedaleko pada atomówka od Hiroszimy". Cud, miód i orzeszki. I to piękne Ozaru przedstawione przez Cycerona, przypominające mi goryla ubranego w strój kąpielowy. Brawo!
Jakiego piwa sobie nawarzyli, takim będą rzygać.
Pozdrawiać."Mądrość sycylijska: Usta skrępowanego człowieka,
z włączonym żelazkiem na piersiach, zawsze powiedzą prawdę" "Życie to chytra sztuka.
Kiedy masz wszystkie karty w ręku, zaczyna grać z tobą w szachy"
"Każdy może obrazić boksera, ale nie każdy zdąży przeprosić"
nowe obrazki wzrost piccolo wymiata xDIdeology evo:
Józef Stalin:"Cudów nie ma" Donald Tusk:"Polska będzie gospodarczą potęgą" Berlusconi:"Wygramy, bo nie jesteśmy fiutami".
[ Klan Asakura ] Wiek: 33 Dni na forum: 7.283 Posty: 1.327 Skąd: Wałbrzych
Po zapoznaniu się z tym nowszym trailerem, uważam, że film może być OK. Już pogodziłem się z tym, że historia będzie mało powiązana z oryginalną fabuła Dragon Balla... Ważne jednak, że będą te same postacie, oraz walki, które w tym trailerze wyglądają dość ładnie. Może jednak nie będzie to kicz? Powoli zaczynam czekać na ten film... Obym się nie zawiódł, bo i tak już znacznie zaniżyłem swoje oczekiwania.
ps. Finałowa walka Goku z Piccolo może być ekstra.
Ten post był edytowany 1 raz, ostatnio zmieniony przez eMate: 14.12.2008, 0:38