Forum Dragon Ball Nao

» www.narutek.boo.pl

Strony: 1, 2  
Sebastianos
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 6.041
Zapraszam na tą stronę * zaloguj się, aby zobaczyć link * jest to strona o Naruto mamy wszystkie odcinki 1 serii i nabierząco emitujemy Naruto Shippuuden również posiadamy mangę w postaci komiksów
Wszystkich fanów Naruto zapraszam!!!
Parvatti Kobieta
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Asakura ]
Parvatti
Dni na forum: 7.222
Plusy: 1
mangę w postaci komiksów
Zastanawia mnie, w jakiej innej postaci można mieć mangę?

- Tato, ale ja nie mam żadnego celu w życiu!
- Celuj w dziesiątkę.

Nie sztuką jest dołączyć do dobrego klanu. Sztuką jest taki klan stworzyć.
Co za pech, że największa sztuka, z jaką niektórzy mieli w życiu do czynienia, to sztuka mięsa wołowego.

Wódka.
Raz przyjemność, a raz trutka.
Son Mati Mężczyzna
Super Saiyanin
Super Saiyanin
[ Klan Kaeshi ]
Son Mati
Dni na forum: 6.201
Słaba strona...
Już mnie uderzyła dupiata nazwa strony. Logo ładne, ale spoilerujące. Hinata brzydko wklejona... Może myśleliście, że ten obrazek przyciągnie ludzi? żałosne. Ogólnie wgląd miernie, artykuły są s-ł-a-b-i-u-t-k-i-e. Robione na ilość jak spis tych broni, a jakość pozostawia sporo do życzenia. Już wolę czytać polską wikipedię czy nonsensopedię.
Strona z małym potencjałem. Nie podniecajcie się, że macie taki zarabisty download, bo każdy zna grupy w stylu Dattebayo.
Posiadacie mangę... tylko tymczasowo, zanim ktoś nie doniesie na was do JPFu.

"Najpiękniejszy uśmiech posiadają ci, którzy rzadko się uśmiechają"
Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Dni na forum: 6.274
Plusy: 18
Strona pożal się boże. Sama liczba czytań newsów i komentarzy do nich mówi wszystko o tym serwisie. Totalna klapa, nie wspominając o nazwie...

Logo ładne
Chyba jasne jest dlaczego ładne, bo tam jest ta pani, której imienia nie wolno mi wymawiać

'These are the seasons of emotion and like the winds they rise and fall'
Sebastianos
Ziemianin
Ziemianin

[ Dodano: 02.01.2009, 15:14 (po 1 minucie) ]
Strona jest w przebudowie.Artykuły były ręcznie pisane.Nie kopiujemy z innych stron bo już napatrzyłem się na kopie i żąl mi ich.A co do mang to można zgłaszać my mamy na legalu i ci co się nie znają to niech nie gadają.A co do komentarzy poczekajcie trochę i zobaczycie.A artykuły będą poprawiane i docencie to że były ręcznie pisane i top wymaga poświęcenia i czasu przedewszystkim.A po 2 nie używajcie słowa żąl jak nie wiecie co to znaczy..........A co do Hinaty widać że nie jest dobrze wklejona.Ale wszystko z czasem będzie poprawione........A co do nazwy nie chcieliśmy Shippuuden.boo.pl bo już 4 strony mają tą samą nazwę sorka 5 ..........to czego chcecie od nazwy ....
Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
Sebastianos napisał(a):
A co do nazwy nie chcieliśmy Shippuuden.boo.pl bo już 4 strony mają tą samą nazwę sorka 5 ..........to czego chcecie od nazwy ....
Dlatego lepiej wymyślić nazwę własną to taka strona przynajmniej w moich oczach prezentuje lepszy poziom wtedy. Zachęca mnie to do rejestracji jak np. ma DB Nao...

Sebastianos
Ziemianin
Ziemianin

A jeśli chodzi o artykuły to były pisane 2 dni temu to nie chciejcie po 2222 komentarzy każdy z czasem przeczyta i skomentuje lub doda swój artykuł a newsy to po co komentować szczególnie te dotyczące budowy strony .
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.608
Plusy: 73
Komentarze to bujda, najlepsze są te "1!", "2!", "3!".

Gdybyście mieli przeuroczą oryginalną grafikę, to by na informacje zawarte na stronie patrzyło się łagodniej, to samo odwrotnie. No ale tak nie jest.

Mangi nie możecie mieć na "legalu". Każda nieinternetowa manga dostępna w internecie, jest tam nielegalnie.

Radzę zmienić całkiem grafikę, bo aktualnie strona wygląda jak setki innych o Naruto/DB.

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
Sebastianos
Ziemianin
Ziemianin

weźmiemy to pod uwagę.
Kiper Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Kaeshi ]

Dni na forum: 6.050
Plusy: 10
Strona zła nie jest, ale szału też nie ma. Dość sporo informacji, artykuły wporzo, tylko coś słabo z komentarzami, ale nie martw się będzie lepiej. Jedna rzecz nie przypadła mi do gustu, a jest to cała szata graficzne, trochę razi mnie w oczy i nie jest wykonana aż tak bardzo estetycznie, a ja niestety jestem pedantem i jest to dla mnie ważne. A co do ciebie to powodzenia, mam nadzieję, że stronka się rozkręci i poprawisz tam parę rzeczy, bo nie jesteś jednym z tych co szpanują tandetnym forum na fora.pl gdzie najnowszym użytkownikiem jest adnim. Pozdro!
Sebastianos
Ziemianin
Ziemianin

Hehe w końcu coś.Artykuły będą ciągle dodawane.A komentarze to wszystko w swoim czasie uzytkownicy zrobią swoje.
Marimo Mężczyzna
"L'uś
<b>L</b>'uś
[ Klan Kaeshi ]
Marimo
A jak nie zrobią to co nam dasz w nagrodę, że wygraliśmy?

Sebastianos
Ziemianin
Ziemianin

A ja wiem że zrobią
Thorik Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Kaeshi ]
Thorik
Dni na forum: 6.184
Pisząc artykuły czy tworząc strony bardzo ważną rzeczą jest tytuł. Powinien być chwytliwy i przyciągający uwagę, odpowiedniej grupy odbiorców, do której jest skierowany. Osobiście patrząc na słowo "narutek" nasuwa mi się tylko jedno skojarzenie : banda dzieciaków, oglądająca Naruto na Jetix, zachwycająca się lektorem, i bawiąca się w ninja na podwórku. No ale to tylko moje pierwsze skojarzenie, któż każe się tym przejmować ?
Sprawy Hinaty wolę nie komentować bo to mówi samo za siebie.
Przejdźmy jednak do artykułów.

"Miecz-w Naruto istnieje kilkunastu shinobi którzy używają mieczy np.Organizacja 7 mistrzów miecza.Każdy z nich posiada swój miecz,może być normalny i może mieć specjalne właściwości.Każdy ma inny wygląd, czasami może nawet nie przypomina kształtu miecza i zastanawiamy się czy to w ogóle [ ort! ] jest miecz."

"Shuriken -wygląda jak mała gwiazdka. Istnieją małe i duże Shurikeny, małe mają kilka centymetrów, a dużo kilkadziesiąt. Ninja zazwyczaj używają małych Shurikenów, ponieważ są one poręczne i mogą zawsze pomóc w czasie jakiejś walki.Małe shurikeny to podstawowa broń każdego shinobi a wielkie shurikeny to shinobi już używają w ciężkich sytuacjach ,można je przywołać lub mieć ja przy sobie ."

Mama albo pani w szkole nie uczyła słów zastępczych? Ile razy można powtarzać to samo? Poza tym ogólna budowa artykułów jest dość chaotyczna i hmm... nie taka jak powinna.

Sebastianos napisał/a :
A artykuły będą poprawiane i docencie to że były ręcznie pisane i top wymaga poświęcenia i czasu przedewszystkim
Poprawione to muszą być na pewno, bo to się nie godzi.
Co do pisania ręcznego to nie ma co tu doceniać. Macie tylko dwa razy więcej pracy, pisząc a potem przepisując. Poza tym przez to robicie więcej błędów ortograficznych. Brakuje korekty.

Oprócz tego zawierane są jedynie namiastki informacje, a nie informacje. Wszystko to wydaje się być pisane na kolanie, podczas jednej z nudnych lekcji w szkole. I chyba potwierdza się moje przypuszczenie z początku postu : "banda dzieciaków..." Ale oczywiście to tylko przypuszczenie.

No i kolejne z zastrzeżeń, czyli gałkobijące, !?, wręcz oślepiające kolory newsów.
Po co to pisać na żółto, czy jasnozielono, skoro muszę to zaznaczać myszką i dopiero czytać?
Trudne do odbioru, a co za tym idzie niepraktyczne.
Pozostaje ostatnia już uwaga, dotycząca zbytniego (chyba) podpierania się na stronie shippuuden.pl, bo widzę podobne obrazki w newsach.

To chyba wszystko, jedynie kilka uwag.
Pozdrawiam.

Obraz
„(..) czytanie książek i oprawianie ich to całe dwa, i to ogromne, okresy rozwoju. Z początku pomalutku uczy się człowiek czytać. Oczywiście nauka ta trwa wieki. Książkę rwie, szapie, brudzi, nie traktuje jej poważnie. Oprawa zaś świadczy o szacunku do książki, świadczy o tym, że człowiek nie tylko lubi ją czytać, lecz że traktuje ją poważnie.” Dostojewski Fiodor
Son Mati Mężczyzna
Super Saiyanin
Super Saiyanin
[ Klan Kaeshi ]
Son Mati
Dni na forum: 6.201
Ja powiem od siebie, że słowo "Narutek" świadczy o bardzo niskim poziomie wyobraźni i inwencji. To takie dziecinne przekształcenie. A artykuły są nie dość, że króciutkie, to jeszcze napisane jest w nich coś, co może powiedzieć każdy kto ledwo Naruto pamięta. Przecież każdy głupi wie, że: Shinobi używają miecza, miecze mają różne kształty i wygląd. Oczywista oczywistość. Gdzie te szczegółowe informacje, przykłady, opisy? Może pisane na kolanie, ale na pewno to jest pójście na łatwiznę i pisanie ze słabej pamięci.
Poza tym, Thorik bardzo ładnie podsumował stronkę.

W każdym razie życzę miłego faila na internecie i wtopienia się w tło setek marnych stron.

"Najpiękniejszy uśmiech posiadają ci, którzy rzadko się uśmiechają"
Thorik Mężczyzna
Full Power SSJ
Full Power SSJ
[ Klan Kaeshi ]
Thorik
Dni na forum: 6.184
Z ciekawości wszedłem na stronę ponownie, aby ujrzeć jakże ciekawe zmiany.
Hinata na którą większość nagabywała znikła. Kolor strony także się zmienił, dzięki czemu napisy stały się przejrzyste i czytelne. Co do ich treści, odwoływać się nie będę.
To co zauważyłem, to to że komentujecie (założyciele strony) sami siebie, bo poziom w rozpisywaniu widzę podobny.
Co jeszcze zwraca moją uwagę? a mianowicie, jakże zacne AMV, z którego to płynie informacja, że w anime mieliśmy tylko jedną walkę z Akatsuki. Patrzcie jakich ciekawych rzeczy można się dowiedzieć. Nie poruszam oczywiście kwestii, technicznej AMV, bo trudno tu cokolwiek poruszać. Wycięty kawałek filmu i wrzucano muzyka.
Czekam na dalsze zmiany...

Obraz
„(..) czytanie książek i oprawianie ich to całe dwa, i to ogromne, okresy rozwoju. Z początku pomalutku uczy się człowiek czytać. Oczywiście nauka ta trwa wieki. Książkę rwie, szapie, brudzi, nie traktuje jej poważnie. Oprawa zaś świadczy o szacunku do książki, świadczy o tym, że człowiek nie tylko lubi ją czytać, lecz że traktuje ją poważnie.” Dostojewski Fiodor
nagato Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 5.548
Hako napisał(a):
A jak nie zrobią to co nam dasz w nagrodę, że wygraliśmy?
Nooo to chyba wygraliśmy... Zapraszam na stronę teraz... adres * zaloguj się, aby zobaczyć link * (tak gwoli ścisłości bo "boo" zniknęło). Zacnego pana 'sebastianosa' już wśród nas brakuje (wywiał go postęp), aczkolwiek strona chyba się nieco zmieniła, prawda? I jakby użytkowników troszkę więcej... Nie ma co skazywać nikogo z góry na pożarcie.

Na ten temat wpadłem przypadkowo, dzięki jednemu z userów strony... Wiem, iż jest nieaktualny itp. itd. Tak czy siak postanowiłem wtrącić swoje 3 grosze...
Shounen
*SōheiMenos 「僧兵メノス」
SōheiMenos 「僧兵メノス」
Shounen
Dni na forum: 7.608
Plusy: 73
To tylko się cieszyć

Od ostatniego razu się chyba layout zmienił, pewnie kilka razy, ale i tak mu dużo brakuje do ładnego i schludnego.

W każdym razie proponuję zrobić coś z popularnością, np. ja ostatni raz chyba byłem na niej, jak powstał ten temat, nawet nie wiedziałem o jej istnieniu.

Aby zobaczyć cała zawartosć strony trzeba się (Zarejestrować) za utrodnienia przepraszamy.

Już nie będę mówił, że to jest głupia metoda na ściąganie ludzi, ale to "za utrodnienia przepraszamy" to czysta hipokryzja, zamiast przepraszać wyłączcie to.

Jakiego rozmiaru macie monitor.
17 calowy
18 calowy
19 calowy
20 calowy
21 calowy
22 calowy
23 calowy
24 calowy
25 calowy

Ja mam 26 cali, a 27 też już są, no i można też telewizora używać. To dyskryminacja

Regulamin Forum | AnimePhrases ~ cytaty z anime i mang | MAL | Twitter · YT
franqey Mężczyzna
Super Saiyanin 4
Super Saiyanin 4
[ Klan Asakura ]
franqey
Dni na forum: 7.155
Plusy: 3
Ostrzeżenia: 3
Gotenks napisał(a):
Jakiego rozmiaru macie monitor.
17 calowy
18 calowy
19 calowy
20 calowy
21 calowy
22 calowy
23 calowy
24 calowy
25 calowy
Ty buraku, i ty piszesz o dyskryminacji? Ja mam na ten przykład 15 cali, a tego nie bierzesz pod uwagę.

"I wówczas, jakby dla ostatecznego i nieodwołalnego pchnięcia mnie do upadku, zjawił się duch Przekory. Filozofia nie zdaje sobie żadnej z tego ducha sprawy. A jednak wieżę w to święcie, jak w istnienie własnej duszy, że przekora jest jednym z pierwotnych popędów ludzkiego serca - jedną z niepodzielnych, pierwiastkowych władz lub uczuć, które nadają kierunek charakterowi danego człowieka. Któż, popełniając czyn niedorzeczny lub nikczemny, nie dziwił się po stokroć tej prostej oczywistości, iż wiedział, że winien go był nie popełniać? Czyż pomimo doskonałości naszego rozsądku nie mamy nieustannych zakusów do naruszania tego, co jest Prawem, dla tej po prostu przyczyny, iż wiemy właśnie,że jest to - Prawo?"
Edgar Allan Poe "Czarny Kot"
nagato Mężczyzna
Ziemianin
Ziemianin

Dni na forum: 5.548
Gotenks napisał(a):
Już nie będę mówił, że to jest głupia metoda na ściąganie ludzi, ale to "za utrodnienia przepraszamy" to czysta hipokryzja, zamiast przepraszać wyłączcie to.

Hipokryzja czy nie- nie mam zamiaru wdawać się w dyskusję na ten temat. Tak czy kwak strona nie wytrzymałaby tyle czasu (chyba, że admini to masochiści), gdyby tych ludzi wchodzących regularnie nie było. To, że nie wszedłeś na naszą stronę panie Gotenks mnie nie dziwi bo pewnie masz już ugruntowaną pozycję co do stron z Naruto Shippuuden (z shi******n.pl na czele), a kto nie szuka ten nie znajdzie. W wyszukiwaniu google jesteśmy na tyle wysoko, że albo specjalnie omijałeś, albo zwyczajnie nie szukałeś^^ Chciałem jedynie zauważyć, że mimo początków -delikatnie mówiąc- takich sobie, istniejemy dalej i prężnie działamy. Nie mam zamiaru nikogo tu przekonywać do niczego:)
Strony: 1, 2  

Forum DB Nao » » » www.narutek.boo.pl
Przejdź do:  
DB NaoForum DB NaoAninoteAnimePhrasesDr. Slump