Hip-hop lubiłem jak byłem mały, ale dla mnie ta muzyka ... nie może być nazwana muzyką...
Rock to mój ulubiony rodzaj muzyki i tak zostanie, więc wygrywa rock!
Zdecydowanie wybieram rock.Cóż...najlepiej czuję się właśnie w tych klimatach.Jezeli wiara w drugiego czlowieka, ktorego ma sie przed oczami jest naiwnoscia, to jak nazwac wiare w Boga, ktorego nikt nigdy nie widzial...???
Wiek: 28 Dni na forum: 6.086 Posty: 97 Skąd: Magnuszewice
Do niedawna z pewnością wybrałbym Hip- Hop, ale moje zainteresowania uległy diametralnej zmianie, teraz słucham tylko rocka i metalu, częściej to drugie, czyli Iron Maiden, Mettalica itd. U mnie w klasie jest duż osób lubiących rock i metal, ja stanowię zaledwie 50%
Oczywiście wybieram rock& metal
[ Klan Asakura ] Wiek: 33 Dni na forum: 5.803 Posty: 320 Skąd: Czeluść.
Rock i Metal
nie będę się rozpisywała jakich to ja fajnych rzeczy słucham, bo zawsze znajdzie się ktoś kto potem cytuje takie wypowiedzi i pisze jakieś herezje że lp jest najambitniejszym zespołem ever xDI'm wicked like a stain - yeah, I'm the one who's insane...
Wiek: 35 Dni na forum: 6.953 Posty: 94 Skąd: kalisz pomorski
KUR.. Niszczą mnie wypowiedzi typu nienawidzę hip hopu czy tam rocka ,
albo że z kuplami lejemy brudasów. JA!!! ludzie *.. was? azi człowieku chyba mózg ci pogięło od słuchania Hemp Gru. Ja głosowałem w ankiecie na Hip hop bo słucham tego zawsze od początku, ale metal czy rock też jest zajebisty, i chociaż kocham dobry prawdziwy RAP(nawet sam pisze i nagrywam) to pisząc tego posta słuchałem rockowy zespół LORDI bo są zajebiści. I się nie zgodzę z tym że kultura hip hopowa jest na modzie, kiedyś może była ale teraz wyszło szydło i po selekcji widać ilu prawdziwych słuchaczy rapu zostało, chodzi głównie o to, że większość słuchaczy hip hopu przeszło na techno bo jest teraz w modzie. I nie mam do nikogo wontów za to jakiej muzyki słuchają, zresztą większość moich dobrych przyjaciół słuch rocka i się ubierają w stylu rockowym. Jak jesteśmy na jakiejś imprezie to potrafimy dogadać się co do muzyki jaka ma lecieć w głośnikach, wszystkiego po trochu a wszyscy są chyba najbardziej zadowoleni jak leci jakiś rapcore w stylu "BAKFLIP". Pamiętajcie, że muzyka ma łączyć nie dzielić!!
Wiek: 30 Dni na forum: 5.628 Posty: 8 Skąd: najstraszniejsze zakamarki twojej wyobraźni
zgadzam się z tobą maku304
sama słucham różnych rodzajów muzyki zależy od nastroju i klimatu w jakim się znajduję
większość czasu poświęcam rock'owi ale zespołów, których słuchałam wcześniej to dalej słucham nie w takich dużych ilościach ale słucham
Z Hip-hopu lubię tylko pojedyńcze piosenki, ogólnie słucham rocka i metalu. Tego typu muzyki słuchałam odkąd pamiętam - albo raczej odkąd mój brat zaczął słuchać SOAD, Comę i tak się jakoś zaczęła moja rockowa przygoda, dlatego ja głosuję na Rock & Metal
HH 4ever ... SLU ponad życie .
Co do rocka to nic do niego nie mam , jeśli trafie na dobry kawałek mogę go słuchać bez przerwy.,,Jest impra to krzycze SLU ponad życie"
Od jakichś trzech lat przechyliłem się mocno w stronę hip-hopu. Rocka praktycznie nie słucham, poza Pink Floyd i Riverside, bo są ambitne. Z sentymentu odpalę czasami Lady Pank albo hołdysowski Perfect. Próbowałem ostatnio słuchać metalu albo jakichś hard rocków, którymi szprycowałem się 5-10 lat temu i w większości tekstowo to popelina gorsza, rzadziej lepsza.
Co do hip-hopu to też jestem wybredny. Zazwyczaj nie słucham niczego, co raper nagrał gdy był młodszy ode mnie w chwili gdy słucham. Nie znajduję niczego, co mógłby mi przekazać. Wyjątek to Pezet, napisać Szósty zmysł mając niewiele ponad dwadzieścia lat to oznaka geniuszu. Starego Ostrego nie mogę znieść, choć w gimnazjum i liceum słuchałem non-stop.