Megane - forumowe autko, z którym się nieźle dogaduję. Co wcale nie znaczy, że mnie jej osoba czasem nie irytuje/denerwuje

Kamzo - forumowy dragonballolog i nie tylko

Majin Vegeta - który zdaje się nasze forum opuścił

Xan - szanowyny fantasymaniak

Scyller - tu mam zdanie podobne jak Meg - czasem pisuje porządne przemyslane posty, a czasem sypie tylko jednozdaniowymi, denerwującymi wypowiedziami. Ogólnie irytuje mnie w nim niestosowanie kropek i przecinków, ale nie moje siano XD wiek: 17
eMate - który awansował na redaktora nao. Ostatnio coś rzadko się pokazuje na forum i moim zdaniem słabo wywiązuje się z moderatorowania. Ogólnie też coraz mniej się wypowiada na forum. W sumie jeżeli powiem zachowuje się i pisze jak na swój wiek przystało to wszystko będzie jasne

Gotenks - spokojny ludź, mało piszący i mało angażujący się w forum. W sumie moje zdanie o nim się raczej nie zmieniło to nie będę się produkować.
Tara - pisałam wyżej zdania nie zmieniam póki co. ostatnio nieco ucichła zapewne zniechęcona, może powróci.
Vegeta i Videl1994 - podobno ta sama osóbka. Nieco zagubiona raczej i dziecinna. W sumie patrząc na wiek nie dziwota. Wiek: jakieś 12, 13 lat.